Sleva na startovné na Kolo pro život pro pojištěnce ZP 211

27.03.2017 21:10

Máte-li rádi horské kolo, pak je pro vás největší seriál závodů horských kol Kolo pro život jako stvořený. Pokud jste navíc pojištěni u ZP 211, můžete využít slevu 20 % na startovné. Sleva platí pro prvních 25 pojištěnců na každý ze série závodů.

Sleva na startovné na Kolo pro život pro pojištěnce ZP 211
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Nezáleží na věku ani na tom, jak často jezdíte. Stačí jen mít chuť si zasportovat a užít si krásný den s přáteli či rodinou ve společnosti podobně naladěných lidí.

Na každém závodě Kola pro život si můžete vybrat jednu ze tří různě dlouhých a náročných tras (50, 30 a 15 km). Pro nejmenší jsou připraveny dětské závody

V rámci závodů vám doporučujeme navštívit i stánek ZP 211, kde budou v pravidelných intervalech (každou půlhodinu) probíhat kurzy první pomoci s ukázkou zranění a způsobu jeho ošetření, důrazem na zdravý pohyb, prevenci a osobní ochranné pomůcky při sportech všeho druhu. 

V našem stanu bude navíc nepřetržitě po celou dobu akce zajištěn zábavně edukační program pro děti, jehož součástí budou zábavné soutěže, kvízy, praktické nácviky první pomoci a podobně.

Slevu 20 % na startovné získáte vyplněním čísla EHIC z karty pojištěnce do příslušného pole při registraci na vybraný závod.

Těšíme se na viděnou na Kole pro život!

Vaše ZP 211

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

22:03 Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

Zoo Liberec slaví další chovatelský úspěch. Díky dlouholetým zkušenostem se libereckým odborníkům po…