Společnost OUR MEDIA a.s. rozšířila své portfolio o tištěný týdeník

19.01.2018 10:44

Společnost OUR MEDIA a.s. na počátku letošního roku vstoupila do společnosti PROMPT SERVIS, spol. s r.o., ta je mimo jiné vydavatelem Týdeníku Kroměřížska. OUR MEDIA a.s. ve společnosti získala celkem 60 procentní podíl. Dalšími vlastníky s podíly dvacet a dvacet procent zůstávájí RUDOLF JELÍNEK a.s. a EKOPPA, s.r.o.

Společnost OUR MEDIA a.s. rozšířila své portfolio o tištěný týdeník
Foto: www.ourmedia.cz
Popisek: Logo společnosti OUR MEDIA a.s.

Týdeník Kroměřížska poprvé vyšel 28. 8. 1950 a po desetiletí patří mezi nejčtenější periodika Kroměřížska. Je prodejný v obchodech i stáncích od Bystřice pod Hostýnem až po Koryčany. Vychází každé úterý a je rozdělený do rubrik: zpravodajství, kultura, sport, dopisy čtenářů, zábava, publicistika, inzerce, řádková inzerce, nechybí ani komentáře či fejetony. Přináší bezkonkurenčních 100 regionálních informací a za rok zmapuje dění v 7 městech a 79 obcích Kroměřížska.

„Této spolupráce si velmi vážím. Týdeník Kroměřížska vychází už desítky let. Je to úspěšné regionální médium. A i do budoucna plánujeme jeho fungování rozvíjet,“ říká předseda představenstva společnosti OUR MEDIA a.s. Jan Holoubek.

„Jsme rádi, že nové rozložení podílů ve společnosti zachovává nezávislost Týdeníku Kroměřížska a přitom může využívat synergií velkého vydavatelského domu,“ uvádí předseda společnosti RUDOLF JELÍNEK a.s. Pavel Dvořáček

OUR MEDIA a.s. je mimo jiné vydavatel ParlamentníchListů.cz, zároveň vlastní podíly v některých regionálních televizích: Praha TVRegionálníTelevize.cz, Televize TVS a Brno TV. A v Nakladatelství Olympia.  Sedmdesáti procentní podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost WCV WORLD CAPITAL VENTURES CYPRUS LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

10:17 Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

Příprava výstavby obnovitelných zdrojů energie ve vybraných lokalitách by v Česku neměla trvat déle …