Spotřeba potravin v českobudějovické nemocnici roste, na brambory by bylo třeba sedm náklaďáků

29.07.2017 16:29 | Zprávy

Spotřeba potravin v Nemocnici České Budějovice v roce 2016 rostla. Denně nová kuchyně, která je v provozu od září roku 2015, připraví přes 900 porcí hlavních jídel pro zaměstnance a na 1 200 porcí pro pacienty.

Spotřeba potravin v českobudějovické nemocnici roste, na brambory by bylo třeba sedm náklaďáků
Foto: mane.cz
Popisek: nemocnice České Budějovice

Největší spotřeba v Nemocnici České Budějovice je u přesnídávek. Těch je za rok vydáno přes 103 tisíc. Oblíbenou surovinou kuchařů pro přípravu jídel jsou brambory. Kdyby se všechny vyskládaly na váhu, součet by ukazoval téměř 83 tun.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Jaké budou další kroky ANO?

Vládu se vám odvolat nepodařilo, ale dost pravděpodobně budete v příští vládě, jak se pak k celé kauze postavíte? Budete ji prošetřovat? Protože ani já pod hlavičkou ODS nevěřím nezávislému prošetření.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V blízkosti elektrických zařízení buďte opatrní, varují energetici

11:45 ČEZ: V blízkosti elektrických zařízení buďte opatrní, varují energetici

Bez elektrické energie si moderní život již neumíme představit. Nejen že nám slouží, ale také je vel…