TA ČR: Předběžná tržní konzultace k projektu - Výzkum v oblasti vztahu obyvatel ČR k Evropské unii

12.01.2018 21:30

Dne 26. ledna 2018 od 10:00 hodin v sídle Technologické agentury ČR (Evropská 1692/37, Praha 6), se bude konat setkání s dodavateli a zástupci resortů ÚV ČR k projektu TIRXUVCR702 - Výzkum v oblasti vztahu obyvatel ČR k Evropské unii včetně modelování vývoje a implikace pro komunikační strategie vlády ČR směrem k občanům ČR.

TA ČR: Předběžná tržní konzultace k projektu - Výzkum v oblasti vztahu obyvatel ČR k Evropské unii
Foto: TA ČR
Popisek: Technologická agentura České republiky (TA ČR)

Setkání je určeno především dodavatelům, jako možným řešitelům tohoto projektu, který bude řešen v Programu BETA2 a to formou dodávky služby aplikovaného výzkumu, vývoje či inovace, hrazeného formou 100% podpory uznatelných nákladů projektu.

Cílem projektu je s využitím různých výzkumných metod analyzovat postoje občanů ČR vůči Evropské unii (případně Evropským společenstvím) od počátku 90. let 20. století do současnosti s cílem identifikovat faktory, jež tyto postoje ovlivňovaly a analyzovat příčiny aktuálních postojů občanů vůči Unii i v souvislosti s předchozím vývojem jejího vnímání u občanů. Součástí bude modelování možného dalšího vývoje a identifikace variant možného postupu (včetně zapojení relevantních aktérů), jak znovu připomenout občanům ČR, co EU přináší, a obnovit celospolečenský konsensus na pevném zakotvení ČR v EU.

Výzkum by měl přispět ke zvýšení efektivity, viditelnosti a úspěšnosti komunikace evropských záležitostí ze strany vlády ČR. Zároveň by měl analyzovat současný stav veřejného mínění ve vztahu k evropské integraci, a to nově za komplexního spojení metod z oblasti sociologie, psychologie a politologie. S ohledem na interdisciplinární charakter tohoto projektu je důležité zohlednění přístupu všech relevantních subjektů. Účelem této předběžné tržní konzultace je zjištění situace na trhu, jaké jsou existující přístupy k řešení problematiky a získání zpětné vazby ke zpracovanému projektovému rámci ze strany budoucích možných řešitelů.

Podle zákona o zadávání veřejných zakázek, je zadavatel oprávněn vést tržní konzultace s odborníky či dodavateli s cílem připravit zadávací podmínky a informovat dodavatele o svých záměrech a požadavcích, což činí touto formou.

Předmětem jednání/konzultace je: diskuse nad vhodným nastavením projektu, nalezení možných limitů řešení a ověření realizovatelnosti (výše způsobilých nákladů), zjištění možné diskriminace či nerovnosti pro zadávací řízení. Tyto parametry mohou přítomní dodavatelé a zástupci resortů ovlivnit na místě.

Vstup je bezplatný po registraci ZDE.

Registrovaným dodavatelům budou zaslány bližší informace formou projektového rámce nejpozději 3 dnů před konáním této předběžné tržní konzultace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…