TA ČR a AMSP ČR spojily své síly v podpoře malých a středních podniků

16.04.2019 18:15

Předseda Technologické agentury ČR (TA ČR) Petr Konvalinka a místopředseda představenstva Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) Zdeněk Tomíček podepsali ve čtvrtek 11. dubna 2019 memorandum o spolupráci v oblasti podpory VaV.

TA ČR a AMSP ČR spojily své síly v podpoře malých a středních podniků
Foto: TA ČR
Popisek: Technologická agentura České republiky (TA ČR)

Podpisem dokumentu obě strany stvrdily dohodu o sdílení informací o přípravě a připomínkování relevantních strategických dokumentů, o spolupráci v oblasti jejich naplnění či při přípravě a realizaci nových programů podpory aplikovaného výzkumu a inovací, a následně i při uplatnění jejich výsledků v praxi.

TA ČR společně s AMSP ČR budou klást důraz zejména na spolupráci v oblasti poskytování poradenství a odborné pomoci potenciálním žadatelům o podporu VaV z řad malých a středních podniků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec