TPCA dává šanci dvanácti nadějným projektům

04.05.2013 17:44

Kolínská automobilka TPCA Toyota Peugeot Citroën letos již podeváté podpoří neziskové organizace a jejich projekty na podporu regionu v rámci grantového programu TPCA Partnerství pro Kolínsko. Celkem přispěje částkou 4 000 000 korun, které rozdělí mezi 12 projektů v již tradičních kategoriích životní prostředí (4 projekty), bezpečná doprava (5 projektů) a vzájemné soužití (3 projekty).

TPCA dává šanci dvanácti nadějným projektům
Foto: red
Popisek: Automobilka TPCA

 

Letos se mezi nejúspěšnějšími umístil projekt s názvem „Bezpečně okolo TPCA“, který získá 700 000 korun. Celá kategorie bezpečná doprava získala vůbec nejvíce prostředků, 1 950 000 korun, následovaná kategorií vzájemné soužití, 1 180 000 korun, a životním prostředím, které na vzdělávání a rozvoj přírody obdrží 870 000 korun.
 
Projekty, které získají podporu, jsou již vybrány, lidé se však k nim mohou vyjádřit prostřednictvím facebookové stránky TPCA Partnerství pro Kolínsko v sekci Fotogalerie. Stačí favorizovaný projekt označit ikonou „To se mi líbí“, případně přidat svůj komentář. Tyto poradní hlasy veřejnosti jsou pro společnost TPCA důležité, protože jsou vodítkem pro výběr projektů v následujících ročnících grantového programu.
 
„Pro nás je obrovským zadostiučiněním fakt, že má tento projekt u neziskových organizací i u veřejnosti takový úspěch a že se nám dlouhodobě daří společnými silami rozvíjet kolínský region“, říká Kenta Koide prezident společnosti. Projekty i žádosti o granty jsou podle něho čím dál kvalitnější a rád je bude podporovat i nadále. „Zejména bych uvítal více projektů v oblasti životního prostředí, které jsou pro naši společnost klíčové,“ dodává prezident automobilky.
 
Vybrané projekty budou představeny široké veřejnosti ve čtvrtek 6. června 2013 od 18ti hodin v prostorách Městského divadla Kolín. Akci doprovodí kolínský Big Band, který si pozval speciálního hosta Petra Vondráčka. Vstupenky budou v prodeji od 30. května na pokladně kolínského divadla za symbolických 50 korun. Výtěžek ze vstupného bude věnován na dobročinné účely.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…