TV Barrandov dnes odvysílá první díl nového pořadu Jak to dopadlo!?

10.04.2017 19:35

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic TV Barrandov dnes startuje s novým pořadem Jak to dopadlo!?, kterým diváky provede oblíbený moderátor Honza Musil.

TV Barrandov dnes odvysílá první díl  nového pořadu Jak to dopadlo!?
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Jeden z divácky nejúspěšnějších formátů TV Barrandov, talk show, která nemá v prostředí českých televizí obdoby, pořad Nebezpečné vztahy, se dočkal dalšího zpestření.

„Fanoušci pořadu chtěli znát pokračování příběhu a nějak si ho v sobě uzavřít, a tak nejčastějším dotazem na sociálních sítích, v e-mailech a dopisech byla otázka: Jak to dopadlo? Televize Barrandov se rozhodla vyjít fanouškům pořadu vstříc a znovu oslovit některé z vystupujících hostů. Jsem potěšen, že s nápadem souhlasil i Honza Musil, který patří mezi nejoblíbenější moderátory současnosti,“ řekl generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Nový pořad Jak to dopadlo!? bude každé pondělí, středu a pátek přinášet události, které změnily odvysíláním příběhů život většině vystupujících hostů. „Osobně si myslím, že je to dobrý krok správným směrem. Potkal jsem se znovu s těmi, se kterými jsem strávil čas, a jsou to pro mne nezapomenutelné chvíle,“ řekl moderátor pořadu Honza Musil.

Chcete-li vědět, jak to dopadlo, dívejte se v pondělí 10. dubna 2017 ve 20.15 na TV Barrandov. Těšit se můžete na příběhy, o kterých se dodnes mluví…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

10:42 17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

Denní kontrakty motorové nafty na trhu pohonných hmot Českomoravské komoditní burzy Kladno se v 17. …