Televize Barrandov dnes odvysílá speciální Naše zprávy k odvolání ministra Mládka

27.02.2017 13:11

Ministr Jan Mládek nepadl kvůli tomu, že nedokázal zlevnit služby českých mobilních operátorů. Za jeho odchodem z ministerstva je vnitrostranický boj uvnitř ČSSD. A hlavně snaha dosadit své lidi do naprosto klíčových pozic. Zjistili to reportéři časopisu Týden a Faktor S, kteří ve spolupráci se zpravodajským týmem TV Barrandov připravili na 27. února speciál Našich zpráv.

Televize Barrandov dnes odvysílá speciální Naše zprávy k odvolání ministra Mládka
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Pondělní zpravodajství na TV Barrandov odkryje nová fakta k odvolání ministra Mládka z funkce. Speciální vydání úspěšné relace Naše zprávy, která stabilně dosahuje ve sledovanosti půlmilionové hranice, připravuje tým televize Barrandov s kolegy z redakce prestižního časopisu Týden z mediálního domu Empresa Media.

„Pondělní speciál Našich zpráv je potvrzením skvěle fungující spolupráce mezi TV Barrandov, nezávislým zpravodajským časopisem Týden a ekonomickým týdeníkem Faktor S,“ uvedl majitel Skupiny Barrandov a mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Diváci se dozvědí kromě jiného i to, jak drahé mobilní služby ve srovnání s Evropou v České republice máme a proč se to nedaří dlouhodobě změnit. Reportéři společně s hosty pořadu ohodnotí působení ministra Mládka v čele rezortu a odkryjí tvrdé boje o jeho nástupce mezi premiérem a prezidentem.

Speciál Našich zpráv odvysílá TV Barrandov v pondělí 27. února od 18:30.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…