Turistický spolek Lipenska: Lipensko spolurozhodovalo o královně krásy České republiky

19.10.2023 16:27 | Tisková zpráva

V pražském divadle Apollo se konalo finále soutěže krásy Miss České republiky a v porotě zasedli zástupci lipenských podnikatelů, členů Turistického spolku Lipenska.

Turistický spolek Lipenska: Lipensko spolurozhodovalo o královně krásy České republiky
Foto: tslipenska.cz
Popisek: Turistický spolek Lipenska - logo

Aleš Toth, ředitel lipenského hotelu Element a náš nejúspěšnější jachtař David Křížek, který zastupoval projekt Petra Beneše Lakeside Apartments v Černé v Pošumaví.

„Lipensko se jistě vryje do paměti všech osmi finalistek, protože krása lipenské přírody a krása mladých dívek zkrátka jde dohromady. Členové Turistického spolku Lipenska jim v průběhu jejich závěrečného pětidenního soustředění dělali pomyšlení a doslova co jim na očích viděli. Celková hodnota sponzorského příspěvku regionu Lipenska pro tento pobyt krásných dívek dalece přesáhla částku 300.000 Kč. Jsme proto rádi, že mladé krásky byly nadšené a že Lipenskem plnily sociální sítě. Také v průběhu finálového večera ve svých projevech na Lipensko mnohokrát vzpomínaly. Já jsem tedy přesvědčený, že se k nám budou rády vracet, a že budou náš region doporučovat i nadále,“ uvedl Jiří Mánek, předseda Turistického spolku Lipenska, který sdružuje v regionu obce a podnikatele za účelem propagace celého regionu od Stožce po Rožmberk na Vtavou. 

Anketa

Vítáte konsolidační balíček, který vláda protlačila Sněmovnou?

2%
96%
hlasovalo: 31656 lidí

Osm finalistek strávilo v první polovině září na Lipensku celý týden a s celým produkčním týmem se zde připravovalo na finálový večer. Cílem zářijového soustředění byl nácvik finálových choreografií, focení a natáčení v exteriérech nádherné šumavské přírody a v neposlední řadě mnoho atraktivních zážitků s členy Turistického spolku Lipenska z destinace.

Slečny v Elementu využívaly konferenční místnost, kde nacvičovaly choreografie a měly školení ohledně finálového večera. V areálu pak vystoupaly na Stezku korunami stromů, projely se sjezdovými koloběžkami dolů, navštívily Království lesa a nechyběl ani lanový park. V naší restauraci Stodola o ně osobně pečoval šéfkuchař Michal Hruda. V rámci programu se dívky také převlékly za cukrářky a vyráběly vlastní zákusky v cukrárně Povidloň a pod vedením mistra cukrářského umění Michla Mandyse si rozhodně si užily mnoho legrace“, uvedl Jiří Gruntorád z Lipnoservisu.

Členem poroty při finálovém večeru a výběru těch nejkrásnějších byl také ředitel Hotelu Element Aleš Toth, který o mladé dámy při jejich pobytu na Lipně osobně pečoval. „Jsem rád, že jsme mohly přispět k pohodlí dívek při jejich závěrečném soustředění. Pro ně to bylo určitě náročné, ale také náš široký tým dělal, co jim na očích viděl. Pro mě jako člena poroty bylo velmi přínosné, že jsem je všechny znal i z druhé stránky než jen před obecenstvem, kamerami a fotoaparáty. Nové královny krásy jsem sledoval celé jejich působení u nás na Lipně. Vím tedy, jak se chovaly při lezení v lanovém parku, jak se jim dařilo v cukrárně, jak čelily stresovým situacím, jak se pohybovaly a reagovaly. Proto jsem jako porotce mohl být opravdu objektivní a nehodnotil jenom jejich míry a krásu, ale zodpovědně jsem mohl posoudit i jejich charaktery. MISS pro mě je totiž i otázkou krásy jejich povah,“ řekl Aleš Toth ředitel Lipenského hotelu Element.

Missky na Lipně navštívily i restauraci Molo Lipno, pluly a fotily se v kapitánských čepicích na palubě parníku Adalbert Stifter, celý den strávily v luxusním hotelu v Dolní Vltavici, kde se z nich staly vodní záchranářky pod dohledem zdejších zkušených instruktorů.

Na Lipně v Černé v Pošumaví jsem měl možnost být kapitánem katamaránu s tou nejkrásnější posádkou, tvořenou finalistkami soutěže Miss České republiky. Bylo skvělé poznat dívky nejen na palubě, ale také v úžasném prostředí Molo Jestřábí a při dalších aktivitách v rezidenci Lakeside Lipno. Dívky měly velmi nabitý program, spoustu zkoušení, natáčení, ale na palubě katamaránu z nich ta tíha zodpovědnosti spadla a atmosféra byla velmi příjemná a uvolněná. Všechny byly moc fajn, ale už při nastupování na loď bylo poznat, které z dívek mají ke sportu blízko, nebo se věnují jiným fyzickým aktivitám, např. tanci,“ uvedl David Křížek.

Následně reprezentoval firmu Lakeside Apartments i v porotě při finálovém večeru. „Bylo skvělé sledovat, jak se dívky za poměrně krátkou dobu obrovsky posunuly. Nejen vystupováním, chůzí po mole, ale také veřejným projevem. Nyní přeji všem těmto mladým slečnám, aby využily současnou popularitu a možnosti k tomu, aby pomáhaly tam, kde je třeba, dál na sobě pracovaly a vše zúročily, tak jak to dokázala má královna krásy a drahá žena Lucie,“ dodal David Křížek. Jeho manželka Lucie, dívčím jménem Váchová se stala vítězkou stejné soutěže v roce 2003.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…