Úřad práce poskytne klientům v Praze větší komfort

05.03.2018 19:34

Moderní prostředí, více soukromí a vyhovující podmínky pro klienty Úřadu práce ČR i jeho zaměstnance. Taková budou nová pracoviště ÚP ČR nepojistných sociálních dávek (NSD) pro Prahu 7 a 8.

Úřad práce poskytne klientům v Praze větší komfort
Foto: Hans Štembera
Popisek: Generální ředitelství Úřadu práce ČR

Stěhování se dotkne dvou pracovišť – Oddělení NSD pro Prahu 7 (Kpt. Jaroše 1000/7, Praha 7 Holešovice) a pro Prahu 8 (U Meteoru 676/8, Praha 8 Libeň). Přesun proběhne ve dvou termínech.

Ve dnech 15. 3. - 16. 3. 2018 bude z důvodu stěhování pro veřejnost uzavřeno pracoviště NSD pro Prahu 7 (Oddělení hmotné nouze, Oddělení státní sociální podpory a pěstounského příspěvku a Oddělení příspěvku na péči a dávek pro osoby se zdravotním postižením). Od pondělí 19. 3. 2018 pak bude občanům Městské části Praha 7 plně k dispozici nové pracoviště NSD na adrese Na Maninách 876/7, Praha 7.

Následovat bude stěhování pracoviště NSD pro Prahu 8 (Oddělení hmotné nouze, Oddělení státní sociální podpory a pěstounského příspěvku a Oddělení příspěvku na péči a dávek pro osoby se zdravotním postižením), a to ve dnech 22. 3. - 23. 3. 2018. Po tuto dobu bude pracoviště uzavřeno. Od pondělí 26. 3. 2018 se občanům Městské části Praha 8 otevře v rozsahu běžné úřední doby na nové adrese - Na Maninách 876/7, Praha 7.

Aby ÚP ČR zajistil svou zákonnou povinnost, bude během stěhování a uzavření dosavadních pracovišť všem klientům z Prahy 7 a 8 k dispozici podatelna Kontaktního pracoviště ÚP ČR ve Stejskalově ulici 185/7, Praha 8 Libeň, kde budou úředníci přijímat veškeré žádosti. „Přesun obou kontaktních míst proběhne v co nejkratším čase a s minimálním dopadem na klienty.

Odměnou za krátké nepohodlí bude mnohem příjemnější prostředí a fakt, že na jednom místě si lidé budou moci vyřídit veškeré záležitosti z oblasti nepojistných sociálních dávek,“ říká ředitelka Krajské pobočky ÚP ČR pro hlavní město Prahu Blanka Havlík. ÚP ČR informuje klienty průběžně a v předstihu, aby si mohli návštěvu pracoviště naplánovat a nevážili tak cestu zbytečně. Informace o stěhování je rovněž zveřejněna na příslušných kontaktních pracovištích ÚP ČR, webových stránkách i Facebooku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…