Ušetřeno.cz: Vodafone je na budoucnost připraven. Přichází s novými službami bez počítání dat

07.11.2017 12:15

Vodafone nově nabízí zákazníkům datování bez počítání. Milovníci sociálních sítí a chatování si za necelou stovku mohou brouzdat na sociálních sítích a psát s kamarády. Díky službě Vodafone Pass si brzy přijdou na své i příznivci videí a dobré muziky. Víte, co je to Vodafone Pass a jak ho aktivovat?

Ušetřeno.cz: Vodafone je na budoucnost připraven. Přichází s novými službami bez počítání dat
Foto: vodafone.cz
Popisek: Datové služby mobilního operátora Vodafone - ilustrační foto

Představte si, že se jeden den nepodíváte na novinky na Facebooku a Instagramu, a jeden den se neozvete přátelům přes WhatsApp. Říkáte si, že taková noční můra vás nemůže potkat? Pak vás jistě potěší nová služba Vodafone Pass od Vodafone.

Sdílejte zážitky a chatujte s přáteli bez počítání dat

Jednou ze služeb Vodafone Pass je Social Pass, za kterou zaplatíte pouhých 99 Kč za měsíc, a můžete neomezeně nahrávat fotografie, sdílet zážitky, dívat se na videa přátel, inspirovat se a číst si statusy ostatních. V rámci Social Passu máte neomezený přístup na Facebook, Instagram, Pinterest a Twitter. Navíc do konce listopadu můžete Social Pass využít zcela zdarma.

Vodafone Pass ale nenabízí jen balíček pro milovníky sociálních sítí, na své si přijdou i příznivci chatu. Chat Pass umožňuje dopisovat si s přáteli bez toho, aby vám ubývala data z vašeho tarifu. Přes chat nemusíte jen psát, ale zasílat i fotografie a videa. To vše také za 99 Kč měsíčně. A jaké aplikace jsou součástí služby Chat Pass? Messenger, WhatsApp, Viber, Telegram a Message+.

Brzy Vodafone představí Video Pass a Music Pass

Do budoucna Vodafone připravuje i další dvě služby, a to Video Pass a Music Pass. To, zda cena bude opět 99 Kč za měsíc, je prozatím ve hvězdách. Stejně tak operátor neprozradil, na jaké aplikace se mohou klienti těšit. Už v polovině listopadu by ale mělo být vše odtajněno.

Pro koho je nová služba od Vodafone a jak ji aktivovat? Vodafone Pass není pro každého. Novou službu mohou využívat pouze klienti, kteří mají sjednaný tarif Red Naplno, Red+, Red LTE, #jetovtobě, Smart, Start 100, 200 i 500, Red Profi, nebo klienti s Balíčky k předplaceným kartám Komplet.

Navíc u rodinného tarifu Red+ stačí zaplatit jednu cenu balíčku a využívat služeb mohou všechna čísla v rámci tarifu, na datování bez počítání se tak může těšit celá rodina. Stačí si pouze službu Vodafone Pass aktivovat v aplikaci Můj Vodafone.

Nemá služba Vodafone Pass nějaký háček?

Zní to až neuvěřitelně, proto vyvstává otázka: „Má to nějaký háček?“ A odpověď zní: „Ano, má.“ Exkluzivní služba má své limity. Při volání a videohovorech přes aplikace zahrnuté do služby Vodafone Pass se data klientům počítají. To samé platí i odkazů, které odvádějí z aplikací pryč.

Pokud ale budete čerpat data mimo balíčky, měl by vás operátor o čerpání dat vždy informovat. Vodafone nyní přichází i s novým sloganem, který zní „Budoucnost je úžasná. Ready?“ Tak snad to tak bude platit i v praxi a je operátor dostatečně připraven klienty na čerpání mimo novou službu upozorňovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…