Už jen 30 registrací na Volkswagen Marathon Praha 11/5/2014

22.04.2014 16:07

Prázdninová škola Lipnice ve spolupráci s partnerem Prague International Marathon nabízí posledních 30 registrací na Volkswagen Marathon Prague, který proběhne 11. května 2014.

Už jen 30 registrací na Volkswagen Marathon Praha 11/5/2014
Foto: Volkswagen
Popisek: Volkswagen

Kromě účasti na běžecké události roku nabízíme možnost podpořit výjimečné zážitkové kurzy pro pěstouny a děti z dětských domovů, které budou financovány právě z částky za prodané registrace. Cena registrace od Prázdninové školy Lipnice je 2 100,- Kč, je zvýhodněna oproti původní ceně (2 200,-), veškeré prostředky budou použity na organizaci kurzů.

„Registrace na Volkswagen Marathon Praha jsou již z oficiálních zdrojů zcela vyprodány, a je to tedy jedna z mála příležitostí, jak si registraci opatřit. Navíc je to skvělá možnost jak podpořit své zdraví a zároveň budoucnost ohrožených dětí. Chceme zároveň pomoci dětem z dětských domovů a pěstounských rodin v integraci do běžných životních situací prostřednictvím našich kurzů,“ uvádí Kristýna Anna Skutková, fundraiserka Prázdninové školy Lipnice.

Získaná částka bude použita na uspořádání zážitkových integračních kurzů pro děti z dětských domovů a děti v pěstounské péči. Tyto kurzy mají významný vliv na přijetí a začlenění se do běžného života po opuštění ústavního zařízení. Mladí lidé z dětských domovů jsou tak lépe připraveni na situace, kdy je vyžadována samostatnost, osobní zodpovědnost a sociální jednání.

Kurzy pro děti z pěstounské péče se zaměřují na rozvoj sebedůvěry, práci s emocemi, efektivní komunikaci a podporu odvahy vstupovat do nezvyklých situací a rolí. V současné chvíli sbíráme prostředky na kurzy, které proběhnou v létě a na podzim roku 2014.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Pomoc obětem diskriminace je společný cíl ombudsmana i nevládních organizací

19:02 Ombudsman: Pomoc obětem diskriminace je společný cíl ombudsmana i nevládních organizací

Nevládní organizace pomáhají Romům, lidem s postižením, samoživitelkám nebo seniorům. Ombudsman prot…