VLS: Hledáme maskota pro Brdy

25.03.2016 20:04

Vojenské lesy a statky ČR, s. p. (VLS) vyhlašují výtvarnou soutěž o jméno a podobu maskota Domu přírody v CHKO Brdy. Ten státní podnik ve spolupráci s Agenturou ochrany přírody a krajiny ČR vybuduje v loveckém zámečku Tři Trubky v brdských lesích. Památkový objekt v údolí Padrťského potoka bude jednou ze vstupních bran do unikátní přírodní lokality na území bývalého vojenského újezdu a expozice bude věnována brdské přírodě i historii.

VLS: Hledáme maskota pro Brdy
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

Do soutěže se mohou zapojit žáci základních škol a adekvátních ročníků víceletých gymnázií ve Středočeském a Plzeňském kraji. Pro ztvárnění maskota mohou použít libovolnou výtvarnou techniku, omezeni jsou pouze rozměry díla, které nesmí překročit 80 x 50 centimetrů u výrobků a formát A3 u výtvarných děl. Další podmínkou je tematický výběr motivu – dílo musí mít souvislost s přírodou, historií či unikátností Brd.

Uzávěrka soutěže je 31. května, díla pak projdou diváckým kolem na facebookovém profilu VLS. Deset z nich, které obdrží nejvíc „lajků“ pak postoupí do finále, ve kterém vybere odborná porota vítěze. Na všech deset finalistů samozřejmě budou čekat věcné ceny.

Propozice soutěže najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

10:17 Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

Příprava výstavby obnovitelných zdrojů energie ve vybraných lokalitách by v Česku neměla trvat déle …