VLS: "Usínání s lesními pohádkami" ve sborníku ke stažení

27.03.2017 18:46

Slibovali jsme vydat sborník pohádek žáků základních škol, kteří se zúčastnili literární soutěže Usínání s lesními pohádkami, a již je zde.

VLS: "Usínání s lesními pohádkami" ve sborníku ke stažení
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

Školní soutěž inspirovaná Lesnickým parkem Bezděz byla určena pro žáky základních škol, nebo adekvátních tříd víceletých gymnázií, z Libereckého i Středočeského kraje. Úkolem soutěžících bylo vymyslet, napsat a ilustrovat krátký příběh, který bude splňovat dvě základní podmínky. Za prvé se v obsahu pohádky musel objevit hrad Bezděz, les, lesník, myslivec, lesní zvěř či pohádkové lesní stvoření. Druhou podmínkou bylo kritérium, které musí splňovat snad každý správný pohádkový příběh – musel mít dobrý konec. 

Soutěž probíhala od loňského jara do podzimu a celkem se jí zúčastnily čtyři desítky literárních dílek žáků základních škol z Liberecka a Mladoboleslavska, jejichž pohádky sborník obsahuje. Ke stažení jej naleznete ZDE.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…