V místě uložení masných výrobků byla naměřena teplota 15 °C, ačkoliv teplota uchování deklarovaná výrobcem byla do 5 °C, respektive do 7 °C . Masné výrobky byly volně položené na prodejním pultu bez jakékoliv ochrany před sekundární kontaminací (zejména před povětrnostními vlivy a kontaktem zákazníků).

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
Článek obsahuje štítky
kraj Královéhradecký , maso , státní veterinární správa , TZ , SVS
autor: Tisková zpráva
jmenování premiéra
Dobrý den, sledoval jsem vás včera na CNN, kde jste se vyjadřoval k tomu, koho by prezident měl nebo neměl jmenovat premiérem. Jestli o tom rozhoduje prezident, tak k čemu jsou volby? Neměl by na základě výsledku dostat vítěz šanci sestavit vládu? Protože jestli ne, tak jsou podle mě zbytečné. A jes...
Další články z rubriky

20:16 FNUSA: Šetrnější přístup k léčbě parodontitidy přináší méně komplikací
Záněty dásní se vyskytují často a většinou probíhají bezproblémově. Jakmile ovšem zánět přejde na ji…