V místě uložení masných výrobků byla naměřena teplota 15 °C, ačkoliv teplota uchování deklarovaná výrobcem byla do 5 °C, respektive do 7 °C . Masné výrobky byly volně položené na prodejním pultu bez jakékoliv ochrany před sekundární kontaminací (zejména před povětrnostními vlivy a kontaktem zákazníků).

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
Článek obsahuje štítky
kraj Královéhradecký , maso , státní veterinární správa , TZ , SVS
autor: Tisková zpráva
Já tomu vašemu komentáři úplně nerozumím
Píšete v něm, že Ukrajinci v zástupné válce USA proti Rusku obětovali statisíce mužů a ztratili budoucnost země. Myslíte, že Ukrajinci měli nějak na výběr, když je Rusko napadlo? Co jiného mohou dělat, než se bránit? Neztratili by budoucnost země, právě, kdyby se nebránili? A ještě, co bychom teda p...
Další články z rubriky

22:31 VZP: Kyberšmejdi dovolenou neznají, znovu útočí
Internetoví podvodníci oprášili starý trik, jak vylákat citlivé údaje.
- 19:28 Nadace ČEZ: Návštěvníci Vysočinafestu podpořili jihlavskou nemocnici a poradnu pro rodiny
- 16:26 Královéhradecký kraj připravuje modernizaci školního areálu v Kopidlně
- 13:34 HK ČR: Čtyřem z deseti českých exportérů klesá poptávka
- 10:34 AOPK ČR: V Českém středohoří zachraňují kukačky. Ani ptáky, ani hodiny, ale vzácné orchideje
- 7:33 Celní správa: Celníci na Moravě mají nové organizační uspořádání