Vězeňská služba: Wsedě hrála na akci "Drásovské kulturní léto"

31.08.2022 16:22 | Tisková zpráva

13. ročník festivalu „Drásovské kulturní léto“ zval občany z Drásova a přilehlých obcí ke kulturnímu prožitku. Akce konaná za každého počasí byla zahájena hodinovým koncertem kapely Wsedě jejíž playlist se skládá z folkových a popových písní.

Vězeňská služba: Wsedě hrála na akci "Drásovské kulturní léto"
Foto: vscr.cz
Popisek: Vězeňská služba ČR - logo

Starostka městyse Drásov zahájila 13. ročník festivalu, přivítala vedení věznice, představila kapelu Wsedě a popřála přítomným příjemné odpoledne. Kapela složená ze 4 hudebníků, kteří vykonávají trest odnětí svobody ve Věznici Kuřim, byla obohacena o dva civilní členy a to, kytaristy z Kytary.cz a zpěvačku, vychovatelku z věznice.

Podpořit přítomné hudebníky přišli také celé jejich rodiny i s dětmi.

Program festivalu byl složen z následujících kapel: Ravenhard z Černé Hory, Vlasta Redl s kapelou a kapela Smaragd. Hudební vystoupení byla doplněna bohatým občerstvením z udírny, coctail baru a koštem vín z Velkých Bílovic.

Kapela v rámci prevence kriminality a drogové prevence také pravidelně vystupovala ve školách a účastnila se běhu se Žlutou stužkou v Praze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…