Werichova vila: Vůně léta s pestrým kulturním programem

27.06.2022 19:38 | Tisková zpráva

Milí přátelé Werichovy vily, léto je v plném proudu. Vládne čas pohody, zábavy a relaxu. Přijďte si jej zpestřit kulturním programem k nám do vily a prožít ho s námi.

Werichova vila: Vůně léta s pestrým kulturním programem
Foto: Facebook Werichovy vily
Popisek: Werichova vila

Zahradu v podvečer rozezní temperamentní latinské rytmy ve víru flamenca. Dále v rámci cyklu letních koncertů Klasika u Wericha zazní tóny severských skladatelů z Islandu, Norska a Finska. 

Anketa

Je zákrok Fialovy vlády proti cenám energií dostatečný?

0%
98%
hlasovalo: 25849 lidí

Tradičně se dočkáme i poezie naživo díky slam poetry exhibici. Těšit se můžete i na nejlepší stand-up ve městě komiků Čermáka a Staňka. Obojí na naší krásné zahradě.

V srpnu budeme hostit čtyřdenní umělecký festival spolku ProART. Ten vám v průběhu  těchto dní nabídne workshopy tance, zpěvu, herectví, psaní a fotografie. Stačí se jen přihlásit. A v rámci jeho večerního programu můžete navštívit hudebně-literární večer O tichu, taneční představení o hrdince Marii Kudeříkové, oblíbené komorní drama Chopin_Sandová: Milostné preludium a divadelní rozhovor s Hugo Haasem i hereckou improvizaci Ve We smíru v doprovodu syntetizátorové hudby.

A nezapomněli jsme ani na ty nejmenší návštěvníky. Děti si budou moci poslechnout čtení o Skřítku Šalvějovi a zeptat se ilustrátorky Markéty Vydrové na vše, co jen dětskou mysl napadne.

Těšíme se na společně prožité léto!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…