Značka versity na Slovensku končí – bude z ní AutoCont

03.09.2012 11:51

Holding AutoCont ukončil na Slovensku akvizici společnosti versity a.s., která od 1. 9. 2012 mění název na AutoCont SK a.s.

Značka versity na Slovensku končí – bude z ní AutoCont
Foto: AutoCont
Popisek: AutoCont

AutoCont SK přebírá logo a korporátní komunikaci v červených barvách od své české sestry – společnosti AutoCont CZ a.s. Značka versity tak definitivně zaniká. „Otevřeně se tímto způsobem hlásíme, že jsme součástí silného a vlivného ICT holdingu s více než dvacetiletou tradicí a zkušenostmi,“ uvádí Milan Futák, ředitel AutoCont SK.

AutoCont CZ je v současnosti největším a nejvýznamnějším českým soukromým dodavatelem informačních technologií. Spolu se společností CAD Studio, největším dodavatelem CAD řešení v České republice, tvoří AutoCont Holding.

AutoCont Holding se stal 100procentním majitelem společnosti veristy v březnu roku 2012. „Společná značka zjednodušuje komunikaci a posilňuje pozici nadnárodní společnosti s kvalitními lokálními řešeními. Prioritou pro nás samozřejmě i nadále zůstávají naši zákazníci a zvyšování kvality námi poskytovaných služeb,“ dodává Milan Futák.

Značka versity vznikla v roce 2009. Do té doby společnost existovala pod názvem K + K, a.s. Je za ní více než dvacet let zkušeností na slovenském trhu v dodávkách hardwaru, systémové integrace a služeb. Významnými klienty jsou především společnosti v oblasti průmyslu, státní správy a finančního sektoru.

„Přejmenování společnosti je obvykle v podobných případech posledním krokem, který potvrzuje, že se záměr, se kterým obě strany vstupovali do jednání o akvizici, naplnil. Od prvního kontaktu se společností versity uplynuly zhruba dva roky. Od té doby jsme ušli velký kus cesty. Podařilo se imlementovat nové obchodní a implementační standardy, podstatně se rozšířila nabídka společnosti a projevila se velká část synergií, ve které jsme doufali.  Jsem velmi rád, že jsme společné úsilí mohli završit tímto symbolickým způsobem. Jsme však stále jen na začátku cesty, na které bychom chtěli našim zákazníkům na Slovensku nabídnout ta nejlepší IT řešení a ještě více posílit naši pozici na slovenském trhu,“ sdělil předseda představenstva AutoCont Holding, pan Martin Grigar.

AutoCont SK a.s.

AutoCont SK dodává zboží, služby a řešení v oblasti informačních technologií od roku 1990. K rychlému rozvoji v prvních letech přispěla distribuce a servis kancelářské techniky, přímé obchodní partnerství se silnými značkami a budování obchodní a servisní sítě na celém Slovensku. Zároveň se společnost zaměřila na poskytování komplexních IT řešení pro firemní klientelu a státní správu.

Systematické a dlouhodobé budování odborných schopností, starostlivé sledování potřeb zákazníků a promyšlená vnitřní organizace firmy přinesli ve výsledku fakt, že je AutoCont SK spolehlivým a osvědčeným dodavatelem informačních technologií, programových aplikací, vlastních řešení a outsourcingu.

AutoCont Holding a.s.

AutoCont Holding a.s. je český soukromý holding působící v České republice a na Slovensku.

Největší a nejvýznamnější částí této skupiny je AutoCont CZ. Do holdingu dále patří slovenská společnost AutoCont SK, která podniká v obdobných oblastech jako AutoCont CZ a společnost CAD Studio, nejvýznamnější český dodavatel CAD řešení a služeb založených na technologiích Autodesk.

V roce 2011 dosáhl AutoCont Holding konsolidovaných tržeb více než 3,3 mld. Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…