Zoo Liberec: Areál opět ovládnou duchové, strašidla, záhrobní bytosti i ježibaby

23.10.2023 22:03 | Tisková zpráva

Akci Strašidelná zoo již tradičně pořádá Zoo Liberec pro veřejnost v průběhu podzimních prázdnin. Ve čtvrtek 26. října a v pátek 27. října 2023 zoo otevře své brány návštěvníkům i po běžné otevírací době, a to od 18:00 do 21:00 (pokladna uzavírá ve 20:00).

Zoo Liberec: Areál opět ovládnou duchové, strašidla, záhrobní bytosti i ježibaby
Foto: zooliberec.cz
Popisek: ZOO Liberec - logo

V tomto čase areál zahrady opět ovládnou duchové, strašidla, záhrobní bytosti i ježibaby a zájemci se mohou těšit na různá tajuplná zákoutí, statické instalace i živá strašidla, která se nebudou bát na nikoho bafnout či sáhnout. Během akce bude v dolní části zahrady jezdit strašidelný vláček za zvýhodněnou jízdenku 20 korun za osobu.

Anketa

Vítáte konsolidační balíček, který vláda protlačila Sněmovnou?

2%
96%
hlasovalo: 31700 lidí

Stejně jako v minulosti budou připraveny dva okruhy, jeden pro menší a bojácnější děti, druhý pro otrlejší návštěvníky. Většina zvířat bude po dobu konání akce z bezpečnostních důvodů umístěna v pavilonech a vnitřních ubikacích, které zůstanou pro návštěvníky ve večerních hodinách uzavřené.

Cena vstupného dle aktuálního ceníku.

Strašidelný dětský koutek
Po oba dny se bude strašit i v Dětském koutku. Ten bude v případě příznivého počasí otevřený od 14:00 do 20:00 a pro zájemce bude připraven oheň a možnost opékání buřtů.

Lampionový průvod
Součástí akce bude také oblíbený lampionový průvod, který se uskuteční ve čtvrtek 26. října. Lampionový průvod se strašidly v čele vyrazí v 18:00 od Severočeského muzea a bude končit v Dětském koutku.

Informace pro návštěvníky
Z důvodu velkého zájmu veřejnosti o akci doporučujeme nákup vstupenek v předprodeji, buď online na webových stránkách zoo, nebo přímo na hlavní pokladně. Zároveň prosíme návštěvníky, aby v případě možnosti nechali svá auta doma a využili městskou hromadnou dopravu, aby nedocházelo k dopravním kolizím a nepříjemnostem s parkováním v okolí zoo.

Všichni jste srdečně zváni! Těšíme se na vás!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo obrany: LOM PRAHA uzavřel dohodu o průmyslové spolupráci v projektu F-35

22:03 Ministerstvo obrany: LOM PRAHA uzavřel dohodu o průmyslové spolupráci v projektu F-35

V pondělí 20. května 2024 byla uzavřena Dohoda o projektu průmyslové spolupráce (ICPA – Industrial C…