SMS zprávy GE Money Bank už nemusí klienty budit, přesto nezaspí ani splátku kreditky

29.10.2012 12:19

Se službou SMS Servis od GE Money Bank už klienti nepromeškají pohyby nejen na běžném účtu, ale nově ani na kreditní kartě. Banka rozšířila škálu volitelných textových zpráv také o upozornění na datum splatnosti a výši minimální splátky kreditní karty, na blížící se konec platnosti karet nebo na připravený nový elektronický výpis. Zasílání zpráv se dá jednoduše a individuálně nastavit v Internet Bance a to včetně hodiny, která klientovi vyhovuje.

SMS zprávy GE Money Bank už nemusí klienty budit, přesto nezaspí ani splátku kreditky
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

„Chceme, aby naši klienti měli své finance pod kontrolou i ve chvíli, kdy nemohou nebo nechtějí být připojeni k internetu. Funkce SMS Servisu jsme proto rozšířili například o možnost sledování použití debetních a kreditních karet nebo upozornění na blížící se termín splátky kreditní karty,“ říká Jiří Kresl, manažer přímého bankovnictví GE Money Bank. „Naše klienty už přitom nemusí zprávy ráno budit, mohou si jejich zasílání nastavit kdykoli v rozmezí od 7 do 23 hodin,“ přidává další výhodu služby Jiří Kresl.

Možnosti nastavení SMS Servisu jsou variabilní. Klient může dostat zprávu při každé změně na účtu či kreditní kartě nebo zprávy omezit na konkrétní transakce. Volitelná jsou tato upozornění:

  •     při změně zůstatku
  •     pravidelné info o aktuální výši zůstatku
  •     při nepovoleném disponibilním zůstatku
  •     při zaúčtování příchozí platby
  •     při zaúčtování odchozí platby
  •     při vygenerování nového elektronického výpisu
  •     při použití karty
  •     při blížícím se konci platnosti karty
  •     připomenutí data splatnosti a výše minimální splátky kreditní karty
  •     při přijetí splátky kreditní karty

SMS Servis si mohou klienti jednoduše nastavit v Internet Bance. Volitelný preferovaný čas zasílání SMS je společný pro všechny zprávy kromě upozornění o aktuální výši zůstatku, pro doručení této informace si klient může zvolit odlišný čas. Pořízení ani zrušení služby SMS Servis klienty nic nestojí. V rámci vedení kont Genius Active, Optimal a Dual mají prvních 50 zpráv v měsíci zdarma, k účtu Genius Gold jsou zdarma všechny zprávy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…