John tvrdí, že mu aféra s nemanželským dítětem pomohla

09.01.2010 13:22

Kdysi známá tvář televizních obrazovek, dnes politik Radek John říká, že mu aféra, kdy přiznal, že má nemanželskou dceru Terezu, pomohla. Prý v očích veřejnosti nabyl na významu jako politik, který opravdu nic neskrývá.

John tvrdí, že mu aféra s nemanželským dítětem pomohla

Předseda strany Věci veřejné (VV) Radek John přiznal, že sedm let tajil nemanželskou dceru Terezu. Deník Aha, který celou aféru ve čtvrtek odtajnil, pak o den později přinesl s Johnem obsáhlý rozhovor. Lídr VV v něm sice řekl, že může být vydíratelný, a mnoho politických oponentů jistě využije kauzy k tomu, aby ho před volbami znemožnilo, on se však nebojí. „Hodně lidí mi kupodivu řeklo, že je fajn, že jsem odtajnil své osobní tajemství," uvedl John překvapivě pro ParlamentníListy.cz.

Svržení starosty je pro něj prvotní

„Já si proto myslím, že mne naopak aféra může pomoci. Dál chci bojovat proti současnému starostovi  Prahy 5 Jančíkovi, protože si skutečně myslím, že je žába na prameni. Zůstává pro mne cílem jeho svržení," zmínil dále lídr VV.

Na otázku, jak je možné, že ve čtvrtek nebyl ochotný ParlamentnímListům.cz odpovědět na jakýkoliv dotaz týkající se sedmileté Terezy, a svého dalšího působení v politice pak řekl: „Deníku Aha jsem skutečně slíbil exkluzivitu. Dali mi největší prostor, což by jiné noviny neudělaly. Jenže na druhou stranu napsaly lži o mé manželce Zlatě."

Zlata Adamovská se mu prý nechce mstít tak, jak to Aha popsalo. „Rozvod mne sice asi čeká, ale se ženou už delší dobu žijeme odděleně a tak zprávu o Tereze vzala na vědomí poměrně klidně," poznamenal John.

John: Aha mi za exkluzivitu nezaplatilo

V souvislosti s rozhovorem v Aha se ale vyrojilo ještě další podezření, a to, zda Johnovi bulvární deník nezaplatil za to, aby pro jiná média mlčel. „Nic mi deník Aha za exkluzivitu neslíbil a ani tam nedošlo k žádným finančním transakcím, to mi skutečně věřte," zdůraznil John.

Naopak, s překvapením prý teď musí vyvracet fámy, že si kauzu s dítětem zaplatil u bulváru on sám, aby tím straně před volbami zvýšil preference. „Prý jde o placenou inzerci Věcí veřejných, protože se tak teď mohu vyjadřovat zároveň i k našemu volebnímu programu. Ale tomu se musím jen smát. Je to vše skutečně jen náhoda," dodal John pro ParlamentníListy.cz.

Foto: Mediafax 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Böhmová

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…