Macek pokračuje: Lidé budou Janouškovi nadšeně skákat pod auto

11.05.2012 20:13 | Zprávy

Rýpání Miroslava Macka do kritiků „spravedlnosti“ v případě opilecké jízdy lobbisty Romana Janouška má pokračování. Zatímco včera se čtenářů ptal, za kolik by oni sami šli Janouškovi na ruku, dnes po bouřlivé reakci na včerejší blog ještě přitvrdil. Myslí si, že po medializaci „štědrosti“ podnikatele se mu teď budou lidé na kapotu jeho Porsche vrhat zcela dobrovolně.

Macek pokračuje: Lidé budou Janouškovi nadšeně skákat pod auto
Foto: repro TV Prima
Popisek: Roman Janoušek po svém zadržení za jízdu v opilosti

Miroslav Macek, někdejší místopředseda ODS, se včera na svém blogu provokativně ptal, za kolik milionů by jeho čtenáři šli Janouškovi na ruku. Podle něj je rozhořčování nad obchodem se spravedlností pokrytecké, neboť každý z těchto „spravedlivých“ by se s někdejší šedou eminencí pražského magistrátu dohodl velmi rád.

Když včera server Parlamentnilisty.cz přetiskl tento postřeh bloggera Macka, vzbudilo to zájem. V diskusi se objevily stovky názorů, a dokonce i dnešní bulvár si všiml Mackova blogu a cituje jeho šťouchnutí.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: jav

Mgr. Marek Výborný byl položen dotaz

Podle čeho soudíte, že mají lidovci nárok na post předsedy Sněmovny?

Proč zrovna vy? A nebylo tomu vždy, i za vás tak, že post měla strana vládní koalice? Navíc, co si pamatuji, vy jste nedali SPD ani post místopředsedy, i když by to odpovídalo výsledku voleb. Nepřijde vám to tak nyní až pokrytecké si tento post nárokovat? Že se vám nelíbí Okamura není podle mě argum...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.