Nechystám personální zemětřesení, říká nový šéf cizinecké policie

04.07.2011 19:49 | Zprávy

Majer nahradil v pozici šéfa cizinecké policie bývalého policejního prezidenta Vladislava Husáka, jenž byl v minulosti přistižen, jak po dálnici ujíždí dvousetkilometrovou rychlostí. Nový šéf ubezpečuje zaměstnance, že nechystá personální bouře, ale to při svém nástupu do funkce tvrdil i ministr vnitra Jan Kubice, který pak nemalé personální změny provedl.

Nechystám personální zemětřesení, říká nový šéf cizinecké policie

Novým šéfem cizinecké policie se stal Milan Majer, informovala o tom Česká televize. Jednou z jeho priorit bude zabezpečení vnějších hranic schengenského prostoru.

A čeho ještě by chtěl nově jmenovaný šéf cizinecké policie dosáhnout? Podle vyjádření mluvčí cizinecké policie Kudláčkové bude chtít především udržet v pozicích odborníky na cizineckou problematiku. Majer chce také dále rozvíjet zahraniční spolupráci

Ve funkci šéfa celé organizace vystřídal bývalého policejního prezidenta Vladislava Husáka, který cizineckou policii vedl od května 2008, ale svůj post musel opustit po té, co si ho jako náměstka vybral nový policejní prezident Petr Lessy.

Související:

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za horší „Plzeň“ než v Německu si můžeme sami. Pivovar vysvětlil

10:45 Za horší „Plzeň“ než v Německu si můžeme sami. Pivovar vysvětlil

„Je plzeňské pivo pro Němce odlišné oproti tomu pro Čechy?“ Právě tato otázka v posledních dnech roz…