Paroubek pokřtil dceru Margaritu Elišku

23.01.2010 15:32 | Zprávy

Paroubkovi v sobotu pokřtili v kostele svatého Mikuláše na Staroměstském náměstí, který spravuje Církev československá husitská, svou dceru Margaritu Elišku. Kmotrou holčičky se stala Margarita de la Porta z Řecka.

Paroubek pokřtil dceru Margaritu Elišku

Margaritě Paroubkové během křtu její kmotra Margarita de la Porta pověsila na krk svůj dárek, zlatý křížek. Kmotrem tříměsíční holčičky se stal kontroverzní předseda ČSSD v Ústeckém kraji a Paroubkův asistent Petr Benda.

Dcera manželského Páru Petry a Jiřího Paroubkových Margarita byla pokřtěna v kostele svatého Mikuláše na Staroměstském náměstí, který je pod správou Církve československé husitské.

Dcerka byla stejně jako maminka oblečena v bílém. Mezi desítkami gratulantů, kteří zaplnili kostel, byli například předseda sněmovny Miloslav Vlček (ČSSD), manažer ČSSD Jaroslav Tvrdík a sociálnědemokratický europoslanec Jiří Havel.

Fotogalerie ze křtu ZDE

Foto: Hans Štembera

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mab

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fialův „úspěch“: EU vám vyžene z hlavy topení plynem a ježdění na naftu. Tvrdě

10:15 Fialův „úspěch“: EU vám vyžene z hlavy topení plynem a ježdění na naftu. Tvrdě

Velkým tématem eurovoleb byl bezesporu blížící se zákaz prodeje nových aut se spalovacími motory. A …