Rozčilená Paroubková: V MF Dnes pracuji estébáci! A sledují mě

13.12.2011 20:28

Petra Paroubková se opět velmi rozlítila nad praktikami novinářů, kteří se zajímali o dům, který si koupila na řeckém ostrově Ithaka. Podle ní redaktoři pořádají hon na čarodějnici Paroubkovou a pošpinili její oázu klidu.

Rozčilená Paroubková: V MF Dnes pracuji estébáci! A sledují mě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petra Paroubková

Paroubková podle svých slov odkryla karty, přiznala, kolik peněz získala ona i její manžel z prodeje knih a kolik stál dům. A přesto ji prý čeští novináři sledují. Prý sama poskytla veškeré informace časopisu Týden.

Už se těším na Štrasburk

„Protože jsem Paroubková, je vše dovoleno. MF Dnes a její Strnadová si myslí, že estébácké praktiky jsou OK. Strnadová chodí po ostrově jako šváb za smradem a myslí si, že je hrdinka. Když jsem vydala knihu o osudech dcer 12 politických vězňů, MF Dnes mlčela?“ zlobí se Paroubkova manželka.

A v ostrých výpadech pokračuje. „Co bude příště? Osvědčení od gynekologa? Můj řecký dům měl pro mě být oázou, útěkem před českou realitou. Strnadová pošpinila i to. Je to stejně nechutné jako Marešova karikatura aktu, při kterém jsme s manželem zplodili dceru. Už se těším na Štrasburk,“ připomíná starou kauzu. Už před několika dny se Paroubková vyjádřila, že příště novináři zpochybní i to, že má dceru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…