„Magdo Vášáryová, tak se vám to líbí?“ Ivan Vyskočil se neudržel. Účtuje za Fica

19.05.2024 5:00 | Komentář

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Atentát na slovenského premiéra. Šokující zpráva! Média podsouvají. A naši vládní představitelé? I přes současné účastné řeči mají velkou hroudu másla na hlavě,“ komentuje herec a člen Klubu 2019 Ivan Vyskočil tragédii, která se ve středu odehrála na Slovensku. Nešetří premiéra Fialu ani ministryni Černochovou a připomíná tabulku s nápisem „Slovákům a dezolé vstup zakázán“! Dostal se i ke svým kolegům. Zmínil herce Matáska a dotaz položil Magdě Vášáryové. Na konci je vzkaz pro Roberta Fica.

„Magdo Vášáryová, tak se vám to líbí?“ Ivan Vyskočil se neudržel. Účtuje za Fica
Foto: Hana Brožková
Popisek: Ivan Vyskočil

„Pravda a láska, tedy ta jejich pravda a láska, vítězí společně se lží a nenávistí,“ podotýká na úvod Nedělního rána herec Ivan Vyskočil a dodává. „Nemáme velikonoční čas, přesto 15. byla opravdová „škaredá středa“. Atentát na slovenského premiéra Roberta Fica. Šokující zpráva! A smutnou středu dokreslilo úmrtí mého kamaráda Vlastíka Harapese,“ pokyvuje smutně a soustředí se na to, co se ve středu odehrálo na Slovensku.

Přes současné účastní řeči velká hrouda másla na hlavě

„Pokus o vraždu premiéra Fica. To je v našich končinách něco neslýchaného a nanejvíce odsouzení hodného. Jen jsem pomyslel, copak asi na to řeknou naše sdělovací prostředky a naši vrcholní činitelé. Nemusel jsem dlouho čekat. Hned ve večerních zprávách dala televize Prima prostor jakémusi slovenskému novináři, který se nás snažil přesvědčit, že atmosféru zrající k takovému činu tam připravila hlavně vládní Ficova strana,“ kroutí hlavou užasle Ivan Vyskočil a dodává. „V tomto duchu nadále pokračují všechna hlavní media a se slovy odsouzení a účasti nám zároveň, tu méně, tu více okatě podsouvají tuto myšlenku. Tak jsem zapátral v paměti a nemohu si pomoci, ale naši vládní představitelé, přes současné účastné řeči, mají velkou hroudu másla na hlavě,“ krčí rameny herec a vysvětluje.

Tabulka s nápisem: „Slovákům a dezolé vstup zakázan“

„Copak to nebyl právě náš pan premiér, který zrušil konference s naším nejbližším a bratrským národem jen proto, že Slováci neposlechli a proti našim, tedy jejich vrchnostenským, radám si zvolili drze právě toho Roberta Fica? Copak naše slavná bojovnice, paní Černochová, se nenechává fotit a zveřejňuje obrázek s nějakým slovenskobruselským patolízalem, kterého přijala za svého poradce? A hrdě před sebou mají tabulku s nápisem: „Slovákům a dezolé vstup zakázán“!“ chytá se za hlavu a pokračuje. „Copak tato válečnická čarodějnice neposvětila jiný atentát, když namísto nějakého ruského novináře vybuchla v autě jeho dcera? Tehdy neuronila ani kapku soucitu,“ vypočítává herec a pokračuje. „To samé „Zděšená Mirka“. Teroristický útok a mrtví v koncertním sála v Moskvě? To s touhle podivnou existencí nemůže pohnout. Vždyť oběti byli Rusové. Tam už chybělo jen říci, dobře jim tak. Tímto postojem vlastně dávají všem teroristům a atentátníkům zelenou! Tihle naši vrcholní činitelé mají opravdu zvrácenou morálku.  A tak se na mne nezlobte, ale nějak jim ta slova účasti nemohu věřit,“ vysvětluje.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Souhlasím s resultáty herce Vyskočila., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusemolik , 19.05.2024 18:25:29
Tento pán má pravdu, není zatížen ideologickými předsudky.

|  12 |  0

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…