„Pavlo, co to tam oni vykládají!“ Poslanec se pomstil za odchytávání Českou televizí

11.10.2023 16:40 | Monitoring

Poslanec za hnutí ANO Milan Brázdil dnes při projednávání vládního návrhu zákona, kterým se mění některé zákony v souvislosti s konsolidací veřejných rozpočtů, odbočil k jinému tématu – k veřejnoprávní televizi. Měl potřebu říct zákonodárcům, že „Česká televize je ryzí skupina lidí, která je dezinformační“.

„Pavlo, co to tam oni vykládají!“ Poslanec se pomstil za odchytávání Českou televizí
Foto: ANO
Popisek: Milan Brázdil

„Kolegyně, kolegové, dnes ráno, takový příběh, jdu do Sněmovny a tam čeká kdosi s kamerou a klade mi otázku. Pane poslanče, mělo by se s dezinformacemi bojovat? Teď jsem nevěděl, kdo to je, co to je, ale řekl jsem: No jasně! Je samozřejmě velmi obtížné říct, co to je dezinformace, ale určitě. A když jsem zjistil, co to je za televizi, říkám – jasně, a hlavně třeba vy jste těmi vzácnými příklady. Česká televize je ryzí skupina lidí, která je dezinformační a šíří dezinformace,“ popsal před poslanci na půdě Sněmovny poslanec za hnutí ANO Milan Brázdil svůj příběh.

„On na mě vytřeští oči, a říkám, no ano, já totiž tady jsem už deset let a v pátek po tom, co tady ve dvě hodiny skončíme, přijedu domů, podívám se na televizi a říkám, to není možné! Manželka: Co jste tam dělali? Proboha, to není pravda, Pavlo, to co tam oni vykládají!“ uvedl dále Brázdil. 

MUDr. Milan Brázdil

  • ANO 2011
  • Oficiální web, kde můžete položit dotaz: www.anoolomouc.cz
  • poslanec

„Tam jsou staré záběry, dezinformační záběry, tož to pomineme, ale tam jsou i věci, které tady takto jsme neprobírali. Ale prostřednictvím České televize, oni... ten, kdo to chce tady vykládat, on má názor, on nás tady použije, aby šířil dezinformaci. My jsme to tady ale takhle neříkali, ta atmosféra byla úplně jiná. Ale ten člověk, někdo, kdo to zpracuje prostřednictvím naší pusiny a našich lidí tady šíří dezinformaci,“ podotkl Brázdil a ukázal na kameramana na galerii.

„No, já jsem zvědavý, jestli ten redaktor, co tam je, jestli opravdu do té televize dá ten můj názor, co jsem mu řekl. Osobně myslím, že nedá. Ten pan kameraman, co mě tam točí teď, dejte to někde a řekněte, že Česká televize je vyloženě dezinformační kanál, který šíří dezinformace prostřednictvím nás, ale vyjadřuje vlastní názory. Nereflektují to, co je tady. Děkuji za to, že jste mě vyslechli,“ zakončil své vyprávění Brázdil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Dezinformátoři a indoktrinátoři ČT stopli noční vysílání z parlamentu,, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseNávštěvník99 , 11.10.2023 16:55:49
aby si lidé nemohli udělat vlastní obrázek, co se v parlamentu projednává, kdo zastává jaké názory, co chce řešit koalice a co opozice. Neustále lžou o obstrukcích, ale reakce poslanců jsou k věci, případně navrhují jednat o problémech, které trápí českou společnost. Lidé nevidí tu nabubřelost, přezíravost koalice, tu neschopnost jakkoliv argumentovat a obhajovat nesmysly vlastní vlády. Koaliční poslanci jsou spolutvůrci toho strašného marasmu. Také lidi nevidí, jak koalice pošlapává demokracii v zemi, zakazuje diskutovat, nedovolí poslancům diskutovat, porušuje zákony a ústavu naší země. Indoktrinátoři a lháři ČT si vytváří vlastní příběh, vlastní virtuální realitu. Asi bude opravdu nejrozumnější veřejnoprávno zrušit, protože s veřejnoprávní funkcí nemá nic společného.

|  28 |  1

Další články z rubriky

Zakázaná akce dvojky Konečné vyjasněna. A je to ještě vážnější

17:30 Zakázaná akce dvojky Konečné vyjasněna. A je to ještě vážnější

Po zrušené akci ve Starém Plzenci vystoupil právník Ondřej Dostál, číslo 2 na europarlamentní kandid…