A už to začalo! Grilovačka Klause ml. za Železného a 10 miliard. „Ať to zaplatí,“ ozvalo se

18.06.2020 7:35

Europoslanec a senátor Vladimír Železný bude kandidovat do Senátu za hnutí Trikolóra. „Tak by Václav Klaus mladší mohl zaplatit ty miliardy, co za pana Železného zaplatili daňoví poplatníci,“ nechal se v reakci slyšet komentátor Jiří X. Doležal. A nebyl sám, kdo si na arbitráž vzpomněl.

A už to začalo! Grilovačka Klause ml. za Železného a 10 miliard. „Ať to zaplatí,“ ozvalo se
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vladimír Železný

„Tak by Václav Klaus mladší mohl zaplatit ty miliardy, co za pana Železného zaplatili daňoví poplatníci...,“ napsal komentátor Jiří Doležal s připomínkou, jak Vladimír Železný znemožnil americkému investorovi podnikat v televizi Nova, a Česká republika proto musela CME zaplatit 10,4 miliardy korun.

„Mohl by prosím pan Václav Klaus mladší vysvětlit, který ze tří programových pilířů Trikolóry (braňme normální svět, bohatství vzniká z práce, české zájmy na prvním místě) reprezentuje senátní kandidát Vladimír Železný, jehož působení v TV NOVA skončilo tím, že Česko projelo arbitráž o deset miliard korun?“ zeptal se následně také komentátor Petr Honzejk.

„Do politiky se Vladimír Železný vrací kvůli svým dětem, které musejí například dlouho do noci moderovat pořady na ČT, a také jako antiplatonista ‚proti úchylným idejím‘, jako je například Veltlínské zelené,“ napsal komentátor Petr Bittner, a připomněl tak video z roku 2015, v němž hovořil tehdejší majitel vinařství Tanzberg o Veltlínském zeleném, kdy se velmi rozhorlil na svého hosta, že by pil toto víno.

„Vladimír ‚volejte řediteli‘ Železný bude kandidovat do Senátu za Trikolóru. Vždy jsem toho člověka nesnášel,“ poznamenal aktivista Tomáš Peszynski.

„Dobrý den a dobrou chuť, pokud právě obědváte, psala mi paní Břehová z Bystřice u Radoměřic, jestli budeme dávat filmy s Arnoldem Švarcenegrem a jestli budu kandidovat do Senátu. Na to mám dvě stručné odpovědi! Ano a ano!“ zmínil politický marketér Michael Skřivan.

Anketa

Je Nora Fridrichová kvalitní novinářka?

7%
93%
hlasovalo: 27311 lidí
Za hnutí Trikolóra budou v letošních volbách do Senátu kandidovat významné osobnosti veřejného života, akademici a starostové. Například ve Znojmě se bude o post senátora ucházet právě bývalý ředitel TV Nova, europoslanec a senátor Vladimír Železný, v Kolíně Ivanka Kohoutová, ředitelka Střední zdravotnické školy Ruská, známá z tzv. šátkové kauzy, a v Praze 9 předseda Národní rady osob se zdravotním postižením Václav Krása.

„Za Trikolóru kandidují osobnosti, které spojuje náš program a jeho tři pilíře: braňme normální svět, bohatství vzniká z práce a české zájmy na prvním místě. Všichni v rámci své profese nebo během života poznali, že tyto hodnoty nejsou v dnešní době vůbec samozřejmostí. Jako hnutí podpoříme i několik dalších výrazných nezávislých kandidátů v Čechách i na Moravě,“ uvedl předseda hnutí Trikolóra Václav Klaus ml.

Vladimír Železný nebyl pouze ředitelem a spolumajitelem největší televizní stanice v ČR, ale na počátku tisíciletí zastával i funkci senátora právě za Znojmo a následně byl i zvolen do Evropského parlamentu.

„Po delší pauze se jako nezávislý kandidát tedy vracím do politiky. Ne pro slávu, prestiž a čechrání ega. Vracím se hlavně kvůli svým dětem, protože mi není lhostejné, v jaké době je s manželkou vychováváme. Není mi jedno, že se současný svět asi zbláznil… vadí mi, že normou úspěchu se stalo to, do jaké genderově okrajové skupiny patříte, zda vyznáváte některou z dnes módních, a pro mne úchylných, minoritních idejí a utopií než to, jaký za sebou máte pracovní nebo studijní úspěch, životní výkon založený na letitých zkušenostech. Je čas návratu k tradičním, ověřeným hodnotám,“ uvedl Vladimír Železný.

Volby do jedné třetiny Senátu se budou konat  2. a 3. října 2020 souběžně s volbami do krajů. Volit se bude ve 27 obvodech. Trikolóra bude kandidovat ve většině z nich.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…