ČT zažila šok: Fanoušek Le Penové roztrhl v přímém přenosu papír z EU

23.04.2017 22:17

Jedním z hostů francouzského televizního speciálu České televize byl také podporovatel Marine Le Penové Jean-Pierre Hottinger, jenž již delší dobu žije v České republice. Před kamerami předvedl něco, co diváci veřejnoprávní televize asi hned tak neuvidí.

ČT zažila šok: Fanoušek Le Penové roztrhl v přímém přenosu papír z EU
Foto: Repro foto youtube.com
Popisek: Marine Le Penová

Protikandidáti nacionalistky Marine Le Penové se shodují v tom, že ve volbách nesmí zvítězit tato francouzská nacionalistka, a většinou voliče svolávají do jednoho šiku za středolevicového kandidáta Emmanuela Macrona. Jean-Pierre Hottinger však nabídl zcela jiný pohled.

Všichni kandidáti odleva doprava sice slibují změnu, ale nakonec všichni budou poslouchat Brusel. Když pronášel tato slova, ukázal na kameru list papíru s vlaječkou EU a doprovodným textem. „Tady máte také něco, co přichází z Evropské komise, a to hovoří o hlavní orientaci ekonomické a zahraniční politiky. Jestli si myslíte, že pánové Sarkozy, Macron nebo Hollande vědí, co je potřeba udělat pro Francii, tak tohle je odpovědí. Tady to všechno, co je napsáno, to je vlastně taková trasa, kterou má jít Francie,“ prohlásil Hottinger.

V tu chvíli onen papír, jenž údajně pocházel od Evropské komise, vzal a roztrhl ho vejpůl. „My, Národní fronta, tohle nechceme,“ uzavřel svůj trochu teatrální výstup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…