Dezinformační jednotka placená z Bruselu. Senátnímu soupeři Jiřího Drahoše se prý pod články dějí velmi podivné věci

07.08.2018 19:12

Spisovatel Benjamin Kuras, který se chystá zabojovat o Senát proti Jiřímu Drahošovi, vyložil čtenářům svůj pohled na Německo. V několika střípcích vykreslil dosti temný obraz země vedené kancléřkou Angelou Merkelovou. Nakonec zmínil i jednu „dezinformační jednotku placenou z Bruselu“.

Dezinformační jednotka placená z Bruselu. Senátnímu soupeři Jiřího Drahoše se prý pod články dějí velmi podivné věci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Benjamin Kuras

Publicista Benjamin Kuras, velký kritik islámu, na sebe v roce 2017 prozradil, že volí Tomia Okamuru. Teď se sám rozhodl vstoupit do politiky. Na Praze 4 bude kandidovat do Senátu proti profesorovi Jiřímu Drahošovi a dalším uchazečům o senátorské křeslo. Bude kandidovat jako nezávislý s podporou Realistů Petra Robejška.  

Stále však nezapomíná ani na svou publicistickou činnost. Na serveru Neviditelný pes uveřejnil text, v němž vyložil, jak se dívá na současné Německo. V několika střípcích vykreslil temný obraz této země.

Svůj první střípek si půjčil od ekonoma Daniela Steltera, který v časopise Cicero napsal, že německá kancléřka Angela Merkelová zdecimovala bohatství své země. „Prošustrovalo se do budoucna okolo čtyř tisíc miliard. Z toho 900 miliard jen na imigraci na příští desetiletí od roku 2015, kdy vypukla ve velkém. A jestliže se její potomci nezačlení do pracovního trhu jako domorodá generace, mohlo by to vyrůst na tisíc pět set miliard,“ píše o Německu Kuras s odvoláním na ekonoma.

Další finanční problémy prý přináší ničení kostelů v Německu. Řada případů je uzavřena s tím, že pachatel zůstal neznámý, ale podle Kurase podobné zločiny pravděpodobně nebudou páchat křesťané.

A jako by to nestačilo, německé školy prý začaly pokutovat rodiče za porušování vládního nařízení z roku 2016, které školy nabádá, aby braly své žáky na instruktáže v mešitách.

Podle Kurase je ale rušno nejen na německých školách, nýbrž i v německém parlamentu. „Německý parlament nedovolil poslanci za AfD držet dvě minuty ticha za imigrantem zavražděnou čtrnáctiletou židovskou dívku. Místopředsedkyně, která před pár lety vyhlásila v parlamentu dvě minuty ticha za utonulé běžence, ho po několika vteřinách přerušila, uctění tichem zakázala a od poslanců sklidila nadšený potlesk,“ napsal Kuras.

Nakonec se ještě vyjádřil k diskusím na serveru Neviditelný pes, ve kterých vystupuje S. Netzer. Podle kandidáta do Senátu to není jediná osoba. Prý je to „dezinformační skupina“ placená z Bruselu.

„A značka NETZER, vydávající se v diskusích Neviditelného psa za vysoce vzdělanou českou emigrantku v Německu, je ve skutečnosti dvacetičlenná dezinformační jednotka finančně podporovaná z Bruselu a z jedné ze Sorosových neziskovek. Vy jste vážně uvěřili, že jedna nadšená paní by dokázala vychytávat a pronásledovat několikadenními jedovatostmi každý politicky nekorektní příspěvek, a to ještě s odkazy na internetové dezinformace v několika jazycích a podrobnými znalostmi nynějších i minulých událostí?“ zeptal se Kuras.

Údajná „skupina S. Netzer“ se v diskusi pod článkem přihlásila o slovo. Vyjádření „značky Kuras“ vedlo prý k tomu, že se řada primitivů vyřádila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…