Džamila Stehlíková má nový objekt. Pohřbívá Kadyrova, ten se prochází v dešti

18.09.2023 18:19 | Monitoring

V posledních dnech se šíří spekulace, že čečenský autoritářský vládce Ramzan Kadyrov je ve vážném zdravotním stavu, údajně je po nepodařené transplantaci ledviny, a podle některých informací je už dokonce po smrti. Samotný Kadyrov se tomu vysmívá na zveřejněném videu, kde zpravodajcům vzkazuje, „aby se šli projít na čerstvý vzduch“. Pravost a dobu vzniku videa ovšem nelze potvrdit. Psychiatrička Džamila Stehlíková, která v minulosti komentovala zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana nebo ruského prezidenta Vladimira Putina, ale má jasno, že Kadyrov je ve vážném stavu, protože se u něj nechytila transplantovaná ledvina.

Džamila Stehlíková má nový objekt. Pohřbívá Kadyrova, ten se prochází v dešti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Džamila Stehlíková

Od 14. září se objevují informace, že čečenský vůdce Ramzan Kadyrov je v kómatu. Podle posledních zpráv měl absolvovat transplantaci ledviny, která nedopadla úspěšně, a jeho zdravotní stav je vážný. Na sociálních sítích se ale také objevilo video, na kterém se Kadyrov všem těmto informacím vysmívá.

„Vřele doporučuji všem, kdo na internetu nedokážou odlišit pravdu od lži, projít se na čerstvém vzduchu a urovnat si myšlenky. Déšť je úžasně povzbuzující,“ napsal na Telegramu Kadyrov k videu, kde se v dešti prochází venku. Jak upozorňují někteří analytici, video nemusí být autentické a nelze ani určit dobu jeho vzniku.

Kadyrov je jedním z klíčových spojenců ruského prezidenta Vladimira Putina a hlavní podporovatel „speciální vojenské operace“ na Ukrajině. Od roku 2007 je vládcem ruské autonomní republiky Čečensko.

Jasno o zdravotním stavu čečenského vůdce má psychiatrička Džamila Stehlíková, která na síti X (dříve Twitter) uvedla, že je Kadyrov v kritickém stavu v nemocnici a čečenská mafie už se pomalu dělí o moc. „Diktátor Čečenska Kadyrov podstoupil transplantaci ledviny, ale orgán se nechytil. Kadyrov zůstává v kritickém stavu, když se probere, navštěvují ho čečenští mafiáni a dělí moc i prachy. Destabilizace Kadyrovova režimu v Čečensku ohrozí i Putinův režim,“ tvrdí Stehlíková.

 

 

Ta již dříve na dálku komentovala zdravotní stav Vladimira Putina, u nějž sílily spekulace ohledně zhoršeného zdravotního stavu loni po invazi Ruska na Ukrajinu. „Je evidentní, že poslední dva tři měsíce se jeho zdravotní stav, a to i ten fyzický, rapidně zhoršil. Připadá mi, že nechápe, že tu válku prohrává. Připadá mi, že je to nějaká agónie, ale v té agónii ty křeče, které přicházejí, mohou být velice dramatické,“ uvedla Stehlíková loni na jaře.

„Je evidentní, že plány, které spřádá kolem 9. května, jestli to bude všeobecná mobilizace nebo další útoky a zvěrstva... my to nevíme. Bohužel je to člověk, který není nemocen jenom fyzicky. Spekuluje se o parkinsonu a rakovině štítné žlázy. Domnívám se, že Parkinsonova choroba by mohla být reálná. Tím, jak se držel stolu, a když vidíme záběry, kde má třes, to vše tomu nasvědčuje. Není to ale ta nejvážnější choroba, kterou trpí. Nejvážnější choroba je rakovina, o čemž svědčí výzkum ruských investigativců, že třicetkrát ho navštívil onkolog a chirurg pro štítnou žlázu. Dokonce se spekuluje, že má podstoupit znovu operaci, je evidentní, že bere daleko více kortikosteroidů, má obličej jako polštář. Zřejmě došlo k metastázám nebo recidivě...,“ tvrdila Stehlíková, jaké neduhy trápí ruského prezidenta.

Stehlíková komentovala v minulosti také zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana, konkrétně v době jeho měsíční hospitalizace v roce 2021. Za její slova, že Zemanovy zdravotní problémy souvisejí s alkoholickou jaterní cirhózou, na ni Hrad podal trestní oznámení a požaduje veřejnou omluvu a odškodnění milion korun. Soud by měl proběhnout v únoru roku 2024.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Makarovič

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Je to dobrý. Jak ho pohřbívá tato , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusechlestakov , 18.09.2023 18:33:03
kazašská krasavice, tak Kadyrova čekají dlouhá leta života. A slečna Jana atom nepřidá nějaký komentář?

|  7 |  0

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…