Feriho recept: „Udělám ti malé černoušky.“ Skandál smrdí a teče dál. Zprávy z pozadí, přijde odporné video

Spustit čtení článku
Tato funkce je dostupná jen s aktivním předplatným typu Lepší čtení a vyšší.
11.06.2021 7:20 | Ze sítí

Nezletilá dívka jako cíl, nátlak, něco v pití, oplzlé šeptání do ucha. Tak by se zhruba dala shrnout svědectví, která o Dominiku Ferim podaly dívky v novém článku serveru A2larm.cz. Kdysi nadějný politik čelí stále vážnějším obviněním a bude se zřejmě muset obhájit před soudem. Na pozadí kauzy se ale vykresluje ještě jeden příběh. Internetem totiž kolují zajímavé osobní zprávy o tom, jak novináři získávali své informace. Ze zpráv vyplývají i drsné detaily dalších věcí, kterých se měl dopustit Feri.

Feriho recept: „Udělám ti malé černoušky.“ Skandál smrdí a teče dál. Zprávy z pozadí, přijde odporné video
Foto: koláž PL.cz
Popisek: Smutný vykřičník Dominika Feriho

Ve čtvrtek Českem otřásl další článek z dílny Apoleny Rychlíkové (A2larm) a Jakuba Zelenky (Deník N). Na několika stránkách popisuje svědectví dívek, které s Ferim přišly do styku a zažily věci, které zažít nechtěly. Redaktoři jsou údajně v kontaktu se ženami, které nejprve o svých zkušenostech s exposlancem TOP 09 mlčely, ale nakonec se možná rozhodnou i pro spolupráci s policií. Důvodem má být četnost a rozsah příběhů, které si přečetly o dalších obětech. Najednou mají tyto ženy pocit, že jejich hlas bude slyšet.

První z příběhů hovoří o tehdy ještě nezletilé slečně a 19letém Ferim. Šestnáctileté dívce učarovalo, že si s ní Feri psal. Tehdy Feri ještě nepožíval poslaneckého mandátu, avšak byl mediálně známý kvůli svému originálnímu stylu účesu a oblékání a také kvůli faktu, že se teprve o rok dříve stal historicky nejmladším radním v Česku. Neotřelou dvojici vytvořil s dlouholetým teplickým primátorem Jaroslavem Kuberou, který si Feriho zprvu oblíbil. Jenže později prý prohlédl a Feriho jednou označil za „sketu“. „Navíc kromě toho, že prosadil veřejný klavír, do kterého bouchají Romové, toho moc nenavrhoval ani nedělal. Miloš Zeman napsal knihu Jak jsem se mýlil v politice. Já bych mohl napsat: Jak jsem se mýlil ve Ferim,“ řekl Kubera v roce 2018 pro iDnes o Feriho nadšení pro komunální politiku. Nicméně zpět k šestnáctileté dívce. Tu měl Feri opakovaně zvát do Prahy a navrhoval jí, aby si na setkání oblékla minisukni. Nakonec ke srazu svolila a šli s Ferim v Praze do vinárny. Mladý politik ji poté dostal k sobě do bytu, kde se ji snažil líbat. Odmítnutí neunesl a podle svědectví dívky se uchýlil ke psychické manipulaci.

A pak přichází nejvážnější obvinění svědkyně. Poté, co byl opakovaně odmítnut, dívce Feri údajně měl nabídnout k pití nealkoholický nápoj, ve kterém ale, jak se dívka obává, mohla být jakási omamná příměs. „To jsem vážně řekla několikrát za sebou, tím jsem si jistá. Když jsem zopakovala, že opravdu chci odejít, povolil a sdělil mi, že mě teda nechá. Sám se mě zeptal, jestli před odchodem nechci napít. Byla jsem žíznivá, tak jsem řekla, že jo,“ popisuje dívka. Z velké lahve Fanty, kterou jí Feri donesl, se prý napila opravdu hodně. Pak už si pamatuje jen úryvky. Například ten, jak byla nahá, nebo že jí Feri měl šeptat, že nemusí mít sex, ale „něco“ by dělat mohli. Prý byla ztuhlá a měla strach. Feri se jí prý poté dotýkal i na intimních partiích.

Po letech se prý dívka s Ferim opět spojila. Feri jí měl později volat a za své někdejší hříchy se omlouvat. Dívka si poté poslance zablokovala, ale psychické problémy ji pronásledovaly dál, i během vztahu s partnerem.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…