Filip lže! Není to pravda. S nařčením, že Poche hlasoval pro migraci, je to celé jinak

18.06.2018 10:50

Komunisté vytýkají europoslanci Miroslavu Pochemu, o němž se vedou pře v souvislosti s postem ministra zahraničních věcí, něco, co se nezakládá na pravdě. Jde o to, že měl prý hlasovat s dalšími 11 českými europoslanci pro rezoluci ohledně sankcí za nenaplnění kvót. Jak však píší Novinky.cz, Poche pro nic takového nehlasoval.

Filip lže! Není to pravda. S nařčením, že Poche hlasoval pro migraci, je to celé jinak
Foto: repro youtube
Popisek: Údajně vlivný sociální demokrat Poche

Co se týče Pocheho a jeho názorů na migrační krizi, to je trnem v oku i prezidentu Miloši Zemanovi. Hlava státu totiž sociálnědemokratickému europoslanci vyčítá proimigrační názory. Ale zpět k argumentům předsedy KSČM Vojtěcha Filipa. 

„Nebavíme se o jeho slovech, ale o konkrétním činu, za který se zodpovídá jako český poslanec u Evropského parlamentu. On se postavil proti České republice a to je ten důvod, proč my nechceme Miroslava Pocheho,“ řekl doslova Filip. Poche však právě tento argument odmítá jako lživý. „Je to argument Aeronetu a Tomia Okamury. A někteří lidovečtí europoslanci ho za to zažalovali,“ sdělil Poche. Pro rezoluci prý tehdy hlasovali jen Luděk Niedermayer a Stanislav Polčák.

Původní text ZDE

Pocheho se zastal i jeho kolega, europoslanec Petr Ježek (zvolen za ANO). „Poche není žádný vítač. Může mít tisíc jiných chyb, ale tohle prostě není pravda,“ sdělil.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…