Horáček: Nejsem žádnej bambula!

05.12.2017 8:20

Prezidentský kandidát Michal Horáček zamířil mezi občany na pivo. Projekt Pivo v podhradí s prezidentskými kandidáty přinesl server Blesk.cz.

Horáček: Nejsem žádnej bambula!
Foto: Vít Hassan
Popisek: Producent Michal Horáček na Národní třídě

Horáček při setkání v pražské restauraci U Vejvodů uvedl, že si přeje společnost, která se hádá. Ale její spor musí být plodný. Horáček o sobě také tvrdí, že není žádný bambula. V případě vítězství, jak uvádí server Blesk.cz, má s Pražským hradem velké plány. 

Hned po svém zvolení by, podle svých slov, udělal deratizaci prostoru. „První věc, kterou je potřeba udělat, je zaplatit dědicům Ferdinanda Peroutky a omluvit se. Podíváme se taky na to, jak je to tam s tím dětským pornem z Alabamy,“ zmínil Horáček. Zrušil by také bezpečnostní rámy. 

Původní text ZDE

Horáček kandiduje na Hrad s podporou 86 tisíc občanů. „Nechtěl bych mít kandidaturu, která je opřená o nějakých deset kámošů ze Senátu nebo z Poslanecké sněmovny. Tedy v tom případě 20,“ řekl jasně.

Když se jej pak servírka zeptala, proč by jej lidé měli volit, odvětil, že nabízí něco jiného než ostatní kandidáti. „A protože jsem energickej, proto. Já nejsem žádnej bambula, který by chodil okolo horké kaše, já se s nimi párat nebudu," uvedl jasně Horáček. 

 

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…