JXD chystá pro Konvičku odvetu

21.08.2016 18:48

Komentátor Jiří X. Doležal se na serveru Reflex.cz opřel ve svém komentáři do Martina Konvičky, jehož iniciativa sehrála dnes na Staroměstském náměstí v Praze hru na okupaci Islámským státem. „Představení ukázalo, že demence Iniciativy Martina Konvičky volá po akutní psychiatrické léčbě,“ uvedl Doležal. Podle něj rozpad osobnosti Martina Konvičky dosáhl alarmující úrovně. Následně jej vyzval ke hře na Guantánamo.

JXD chystá pro Konvičku odvetu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří X. Doležal

„Na Staroměstské náměstí dorazili stoupenci entomologa Martina Konvičky a – s použitím aut a airsoftových zbraní – zinscenovali představení ‚okupace Staromáku Islámským státem‘. Protože měli vcelku pravě vypadající fangle i zbraně a protože sám Konvička spíše než jako Evropan vypadá jako obyvatel nějaké muslimské země, řada turistů tomu představení uvěřila. Lidé utíkali, schovávali se do svých hotelů a několik se jich zranilo,“ podotkl úvodem svého sloupku Doležal. Uvádí k tomu, že nikdo podle jeho názoru nesmí na veřejnosti dělat věci, které vedou k tomu, že se lidé cítí ohroženi. Všímá si i toho, že akce byla řádně nahlášená, policie však zkoumá legálnost akce. 

Původní text ZDE.

„A tak bych chtěl ještě předtím, než se policie rozhodne, zda za to vyděšení turistů budou konvičkovce stíhat, přijít s vlastní privátní odvetnou iniciativou. Žádám pana Martina Konvičku, aby v pondělí zaběhl k nám do redakce, a zahrajeme si na Guantánamo. Kýbl na waterboarding už mám připravený, a uvidíme, zda když je Konvička tak hravý, že zorganizoval ‚jako‘ okupaci, bude podobně vstřícný, když si s ním budu chtít hrát na mučení,“ vyzval Doležal Konvičku v odkazu na věznici na Kubě.

„Tak co, Martine – přijdete, nebo se pokakáte strachy a napíšete na Facebook, že mám jít do plynu?“ uzavřel otázkou.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…