Kalousek vypeskoval Hudečka: Osobní pocity stranou!

11.10.2014 18:20

V Pražské TOP 09 to pořádně vře. Podle serveru Lidovky.cz jsou rozpory mezi primátorem Tomášem Hudečkem a Jiřím Vávrou tak velké, že spolu dokonce odmítají sdílet prostor ve volebním štábu TOP 09. Hudeček a jeho příznivci nechtěli sdílet stranický volební štáb v hotelu Don Giovanni, takže si poblíž hotelu vybudovali alternativní centrum. Kalousek ale Hudečkovi řádně vyčinil.

Kalousek vypeskoval Hudečka: Osobní pocity stranou!
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Miroslav Kalousek

Rozhádanost pražské TOP 09 se ani trochu nelíbí prvnímu místopředsedovi strany Miroslavu Kalouskovi. „Jakékoliv osobní pocity musejí jít stranou. Situace v Praze má dopad na celostátní politiku, proto koalici na radnici bude schvalovat celostátní výkonný výbor,“ řekl exministr financí. O týmu na pražské radnici by podle Kalouska měli vyjednávat místopředseda strany Marek Ženíšek, primátor Tomáš Hudeček a předseda pražské stranické organizace Jiří Vávra. Kalousek má za to, že takové složení je logické.

Vávra se sice nedostal na komunální kandidátku, ale dává o sobě i nadále vědět. Ženíška v nedávném rozhovoru dokonce označil za muže, který by jednou mohl stranu vést. Lidé okolo primátora Tomáše Hudečka ale s nespokojeností prohlašují, že se ze strany začaly vytrácet politické ideje a o slovo se opět hlásí dříve dobře známý „lidovecký pragmatismus“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…