Kočí se otestovala na pohlavní choroby. Žádnou nemá

04.10.2011 8:06

Kristýna Kočí vyrazila do sporu s bývalým stranickým kolegou Michalem Babákem, který ji osočil, že spala s půlkou sněmovny a má pohlavní nemoc. Nechala se otestovat a je prý zdravá.

Kočí se otestovala na pohlavní choroby. Žádnou nemá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalá poslankyně Kristýna Kočí

"Jsem vyznavačkou bezpečného sexu se stálým partnerem. Nikdy jsem nebyla na sex na jednu noc, jsem dost konzervativní. Takže jsem žádnou pohlavní chorobou opravdu nikdy netrpěla," řekla Kočí deníku Blesk a nechala redakci nahlédnout do výsledků jejích testů.

V těch se píše negativní na HIV, žloutenku i syfilis. Kočí testem (a žalobou s ním spjatou) vrací Babákovi jeho výroky z rozhovoru na Frekvenci 1. Tam mimo jiné prohlásil: "Musím potvrdit, že paní Kočí uměla využívat své ženské přednosti. Samozřejmě to, že polovina Poslanecké sněmovny musela před jejími ,,vnadami" utíkat, tak to je po Poslanecké sněmovně velice známé."

A servítky si rozhodně nebral. "Dobře to možná vystihuje bonmot Mirka Kalouska," pokračoval Babák v rozhovoru. "Kdy na K9 se přeli o její vnady pan Gazdík s panem Tluchořem a Kalousek jen tak suše poznamenal: Kluci, proč se přete, vždyť ona vám dá stejně oběma."

V neposlední řadě Babák prohlásil, že sněmovnou koloval vtip, že byla Kočí záměrně nakažena pohlavní chorobou tak, aby rozložila Věci veřejné. To teď Kočí Babákovi vyvrátila a hodlá se bránit dál. "Jsem zvědavá, jak pan Babák předvolá dvě stě poslanců k soudu a bude se jich jednoho po druhém ptát, zda se mnou spali," podotkla.

Čtěte:

Před Kočí poslanci utíkali. Chtěla spát se všemi, rozpovídal se Babák

Kočí dá každému. Proto jsem se do toho dal, líčí znechucený Škárka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…