Kolářův průšvih: Nejdřív kázal o lžích. Pak je sám šířil a Piráti ho načapali

Spustit čtení článku
Tato funkce je dostupná jen s aktivním předplatným typu Lepší čtení a vyšší.
29.11.2023 19:25 | Monitoring

Jeden den se snaží studenty vzdělat v problematice rychlého šíření dezinformací, druhý den je sám tím, kdo je v internetovém prostředí bez dostatečného ověření informací šíří. Poslanec Ondřej Kolář (TOP 09) už naštval i Piráty kvůli tvrzení, že „jejich“ ministr zahraničí Jan Lipavský se chystá povečeřet se svým ruským protějškem Sergejem Lavrovem.

Kolářův průšvih: Nejdřív kázal o lžích. Pak je sám šířil a Piráti ho načapali
Foto: TOP 09
Popisek: Poslanec Ondřej Kolář

Poslanec Ondřej Kolář považuje za důležité, aby se česká společnost dokázala bránit dezinformacím a včas je rozpoznala. Nelíbí se mu, že vláda v boji s dezinformacemi je nečinná. „Dezinformace se šíří bleskově a všude, boj proti nim stojí na místě. Aby ne, když ani vládní zmocněnec pro národní bezpečnost, který má boj s dezinfem a hybridními hrozbami na starost, veřejně říká, že dezinformace ani nedokáže definovat a že to je celé tak trochu nafouknutá bublina, která sama splaskne,“ naráží na sociální síti facebook Kolář na slova Tomáše Pojara a jeho tvrzení odmítá.

Sám je proto bývalý starosta Prahy 6 v této oblasti aktivní a snaží se šířit osvětu mezi mladými lidmi. „Děláme, co můžeme – třeba to, že o hybridních hrozbách mluvíme se studenty a s mladými lidmi, kteří na rozdíl od ‚pomazaných hlav‘ vystřelí definici dezinformace pěkně z voleje a je na nich vidět, že o tomhle problému doopravdy přemýšlejí,“ sdělil. Na pozvání poslance Pavla Klímy (TOP 09) se o tématu bavil se studenty v Českých Budějovicích.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Tenhle ubožáček Kolář ml., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusekamilenka , 30.11.2023 11:06:20
už neví jak se zviditelnit. Je otázkou, jestli by se Lavrov nepoblil z něj, kdyby se tam objevil. Jinak, Lipavskému jde o večeři, nic jiného. Z těch Kolářů jde mráz po zádech. Nojo, potřebuje se prosadit hošík, bourač pomníků.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…