Mafián a estébák! Ota Černý promluvil o Romanu Berbrovi, který ho prý fyzicky napadl

03.08.2017 15:00

Bývalý šéfredaktor sportovní redakce České televize a matador v oblasti komentování sportu Otakar Černý usedl v internetové televizi DVTV proti Martinovi Veselovskému a v rozhovoru, který následoval, totálně rozcupoval Romana Berbra.

Mafián a estébák! Ota Černý promluvil o Romanu Berbrovi, který ho prý fyzicky napadl
Foto: ceskatelevize.cz
Popisek: Ota Černý

Otakar Černý je dnes poradcem šéfa komise fotbalových rozhodčí a z této pozice má prý zkušenost, která snese srovnání se scénami z mafiánských filmů. Současný místopředseda Fotbalové Asociace ČR ho prý jednoho dne napadl na záchodcích v Plzni a pořádně s ním cloumal. Také na něj sprostě řval.

„Pan Berbr mě dlouhá léta miluje, protože ho dlouhá léta veřejně kritizuju... A takhle mi dával najevo, že to je konec srandy,“ pravil Černý. Po incidentu prý napsal dopis tehdejšímu předsedovi FAČR Miroslavu Peltovi, ale nestalo se nic.

Celý rozhovor naleznete ZDE.

„Já si myslím, že to je mafiánský způsob řízení fotbalu, a proto jsem ho kritizoval... Jestliže se místopředseda svazu vytahuje tím, že on rozhoduje valné hromady, že on má armádu korejských vojáků, kteří hlasují tak, jak to přesně on řekne, tak to nemá s demokracií ani s normální společností nic společného,“ pokračoval dlouholetý novinář.

A jak Berbr tuhle armádu získal? Má prý spoustu známých mezi rozhodčími a využívá toho. V tuto chvíli prý řídí český fotbal, když je teď bývalý předseda Fotbalové asociace ČR Miroslav Pelta mimo hru, kvůli korupční kauze kolem sportovních dotací. „On se netají ani tím, že byl estébák, on se tím chlubí,“ pálil do Berbra dál host.

Ve Fotbalové asociaci České republiky prý panuje válka, ale nejde o válku, která by postihla celý fotbal, nýbrž jen samotnou asociaci. A tam se situace hned tak nezmění. Obratem ovšem Černý dodal, že o Berbrovi nemůže říct, že je korupčník, protože by to neměl jak dokázat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…