Marketingový expert zajásal: Drahoš Zemana rozjezdil ruským pásákem! A ČT by zrušil jen čistý magor!

26.01.2018 18:12

Marketingový expert Martin Jaroš na dálku z Kataru zhodnotil prezidentskou debatu Miloše Zemana a Jiřího Drahoše. S konečnou platností prý konečně padl mýtus v debatě neporazitelného Miloše Zemana.

Marketingový expert zajásal: Drahoš Zemana rozjezdil ruským pásákem! A ČT by zrušil jen čistý magor!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Drahoš

Že je Miloš Zeman naprosto nepřekonatelným a nedostižným řečníkem? Podle Martina Jaroše se po čtvrteční televizní debatě v Rudolfinu definitivně zhroutil obraz Miloše Zemana coby neporazitelné řečnické ikony. Jaroš na sociální síti Facebook konstatoval, že Drahoš dosáhl vítězství na celé čáře.

„Profesor Drahoš vrátil úder! První debata, ve které vidím Drahoše vítězit, ano, jasně vítězit nad prezidentem Zemanem! Aura nepřekonatelného řečníka z Hradu dnes oficiálně zrušena – můžeme to, prosím, všichni přestat opakovat?“ žádal.

Profesor Drahoš podle experta lépe obstál v odpovědích týkajících se společné evropské měny eura nebo uprchlické krize. Body získal i v okamžiku, když poukazoval na Zemanovo okolí, konkrétně na kancléře Vratislava Mynáře a Martina Nejedlého. „Rozjezdil ho rezavým pásákem ruské výroby!“ vyjádřil se expresivně Jaroš.

Ukázalo se také, že role České televize je opravdu nezastupitelná. Marketingový expert na sociální síti Facebook v této souvislosti znovu použil expresivnější výrazy. „Veřejnoprávní televize je prostě veřejnoprávní televize, a kdo by ji chtěl rušit, tak je čistý magor,“ napsal. Oproti Primě jsme prý sledovali první a zároveň poslední televizní duel. Vítězem tohoto duelu se podle jeho názoru stala Světlana Witowská. Těsně za ní údajně následoval Jiří Drahoš.

Martin Jaroš doslova napsal:

Přátelé, dělal jsem z toho živý přenos, takže děsně rychle:

1. Profesor Drahoš vrátil úder!

2. První debata, ve kterém vidím Drahoše vítězit, ano, jasně vítězit nad prezidentem Zemanem!

3. Aura nepřekonatelného řečníka z Hradu dnes oficiálně zrušena - můžeme to prosím všichni přestat opakovat?

4. Drahoš zvládl lépe všechny klíčové otázky: o imigraci (!), o euru (!), no a samozřejmě rozjezdil Zemana na Mynářovi a Nejedlém. Rozjezdil ho rezavým pásákem ruské výroby!

5. Veřejnoprávní televize je prostě veřejnoprávní televize, a kdo by ji chtěl rušit, tak je čistý magor. Kvalitativní skok proti Primě byl tak, ale tak olbřímí, že se člověku chtělo výskat. Průměrné IQ v sále bylo jednoznačně trojciferné - a ejhle, prezident Zeman se ihned ocitl v problémech.

6. Za prezidentku chci paní Witowskou, těsně následovanou profesorem Drahošem!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…