Místopředseda lidovců: Svatá prostoto! Vláda si z nás dělá šprťouchlata

12.08.2012 11:15

Prvního místopředsedu KDU-ČSL Mariana Jurečku nenechal chladným zhruba týden starý článek zveřejněný na internetových stránkách vlády. V textu se píše, že ekonomická krize nedopadá na životní úroveň v České republice, což podle Jurečky rozhodně není pravda.

Místopředseda lidovců: Svatá prostoto!  Vláda si z nás dělá šprťouchlata
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Marian Jurečka, 1. místopředseda KDU-ČSL a kandidát na hejtmana v Olomouckém kraji

Vláda na svých webových stránkách uveřejnila text, ve kterém dokazuje, že ekonomická krize nedopadá na životní úroveň v ČR. Tento podle Jurečka neuvěřitelný text dokonce považuje výsledky za tak jasné, že neváhá tímto závěrem nazvat celý zmíněný článek.

Lidovec upozorňuje, že studie, ze které vznikl zmíněný článek, zkoumá vývoj vybraných ukazatelů životní úrovně v letech 1993 – 2011. „Se současnými ekonomickými problémy proto nemá nic moc společného. Vláda si z lidí dělá skutečné šprťouchlata,“ napsal Jurečka.

Podle místopředsedy KDU-ČSL je skutečná taková, že ekonomická krize dopadá na životní úroveň, navíc se nezaměstnanost zvyšuje.

„Možná, že zmíněný článek napsal pouze nějaký snaživý pracovník tiskového oddělení, ale přesto to svědčí o naprosté zoufalosti a nekompetentnosti vlády, která se obklopí lidmi, kteří dokážou národu tvrdit, že bílá je vlastně černá,“ rozčiluje se politik a svůj text končí zvoláním "Svatá prostoto!".

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…