Nakládačka kvůli mladému Babišovi: Kalousek nemůže, tak aspoň zasmrádne. Co ty hyeny kolem? Klusák, Kmenta, Šafr, Hovorková...

16.08.2021 22:32

Bývalý poslanec a člen TOP 09 Miroslav Kalousek dostal pořádnou nálož od šéfredaktora Petra Konečného a editorky Barbory Koukalové ze serveru Expres.cz za svou schůzku se synem premiéra Andreje Babiše (ANO). Kalousek podle nich předvedl „hotové peklo“, z jeho jednání je prý „cítit strašlivá pachuť osobní pomsty“ a korunu všemu dodal svým alibistickým chováním.

Nakládačka kvůli mladému Babišovi: Kalousek nemůže, tak aspoň zasmrádne. Co ty hyeny kolem? Klusák, Kmenta, Šafr, Hovorková...
Foto: Repro ČT24
Popisek: Exposlanec Miroslav Kalousek (TOP09)

Se sepsáním komentáře novináři vyčkávali, aby sami zjistili, kam až manipulace s juniorem zajde. „A zašlo to do jedné hospody, kde se potkal Babišův největší osobní rival Miroslav Kalousek s jeho synem, který přijel do Česka, aby otci vstoupil do kampaně,“ dodávají.

Podobně bizarně by podle nich působilo, kdyby před lety velmi vyhrocený duel mezi ČSSD a ODS vypadal tak, že by se Mirek Topolánek šel sejít s odkopnutou manželkou Jiřího Paroubka a vyjadřoval jí podporu, nebo že by Jiří Paroubek vyhledal Topolánkova nemanželského syna, k němuž se prý nehlásí, aby spolu jeli hospodskou linku v nějaké kampani.

Původní zdroj ZDE.

„To, co nyní křesťan Kalousek předvedl, je hotové peklo, o to horší, že je z toho cítit strašlivá pachuť osobní pomsty. V politice prohrál, co se dalo, a už funguje jen v tom módu, že když nemůže, tak aspoň zasmrádne,“ píší Konečný a Koukalová.

Kalouska podle nich v žádném případě neomlouvá, že jej „na pivo“ pozval junior, protože na této akci se podílejí určití lidé a každý zasvěcený v tom umí číst velice dobře, že je to předem domluvená akce. „A to včetně toho, jak Kalousek jako že nechal lidi na Twitteru hlasovat o tom, zda se má s juniorem setkat, či ne, aby se alibisticky vyhnul odpovědnosti,“ pokračují.

Fascinující pro ně je i to, že Kalousek musel tušit, že fotka s juniorem se nějakým způsobem „otře“ o topku, což je i důvod, proč se k tomu ze strany nikdo ani nehlásí. „Také jste si všimli, že se k tomu kromě té party okolo nikdo moc nevyjadřuje?“ dodávají.

Anketa

Jste pro to, abychom zachránili naše afghánské tlumočníky?

17%
79%
hlasovalo: 10514 lidí
O nastávající kampani se pořád mluví jako o té, která bude ta nejdrsnější, ale tohle nemá s drsností nic společného: „Zatím je to tak, že k tomu nikdo nechce nic říkat, aby se od toho neumazal. Stejný pocit němého úžasu vyvolávají snímky, kdy se skupina spřátelených novinářů fotila s juniorem na jeho oslavě, přestože je s ním nic nepojí, nemají společnou historii a je to pro ně cizí člověk. Parta hyen kolem něj se tetelí blahem nad tím, jak mu vlastní syn zatápí na internetovém kolbišti,“ všímají si.

Konkrétně ukazují na řeporyjského starostu Pavla Novotného. „Už jsi zase vyhloubil další dno, přitom to není tak dlouho, co jsi lítal po kanceláři a prohlašoval, že rodina je nejdůležitější na světě nejen proto, že sám máš dvě děti,“ vzkazují mu.

A zmiňují další novináře: „Klusáku a Kmento, docela by nás zajímalo, pakliže tohle nedej bože skončí nějak špatně, jak se k tomu osobně postavíte? Šafre a Hovorková, to, co předvádíte, má s novinařinou jen pramálo společného, jeden byl kdysi připraven sloužit, druhá tapetuje Andrejem Babišem web odshora dolů a pořád to nepomáhá, tak se sáhlo do bahna, že?“

Následně shrnují, že tohle stejně nikomu volby nevyhraje, protože na to nikdo nereaguje. Všichni máme děti nebo jsme něčí děti a všichni víme, že tak to v rodinách chodí. Navenek se nenávidíme, ale uvnitř je to nějaká forma lásky, která přetrvává i vše špatné. Ani tomu juniorovi o tuhle partu nových kámošů vlastně nejde,“ uzavírá Konečný a Koukalová.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…