Následky očkování proti covidu! Lékař popsal, co se děje v jeho ordinaci

22.09.2023 17:21 | Monitoring

Lékař Jan Hnízdil tvrdí, že každý den ve své ordinaci vidí lidi, kteří se potýkají s nežádoucími účinky vakcíny proti covidu-19. Dodnes ale za to nikdo nepřijal zodpovědnost a prý ani nikdy nepřijme. Lékaři se odvolají na Ministerstvo zdravotnictví, to se odvolává na SÚKL, ten zase na WHO. „Za to šílenství, které se tady odehrávalo, nikdo nenese zodpovědnost,“ říká Hnízdil. Expert Jaroslav Janošek zároveň varuje, že lidé, kteří před očkováním varovali, jsou dodnes nálepkovaní jako dezinformátoři, ačkoliv se jejich pochyby ohledně vakcín ukázaly jako opodstatněné.

Následky očkování proti covidu! Lékař popsal, co se děje v jeho ordinaci
Foto: Hans Štembera
Popisek: MUDr. Jan Hnízdil

MUDr. Jan Hnízdil na besedě spolku Inovace Republiky popsal, že se denně setkává s pacienty, kteří mají výrazné nežádoucí účinky po vakcíně a dokládají, že časová souvislost je skutečně evidentní. „A oni přicházejí ke mně, že chtějí odočkovat. Jenže já nejsem guru Jára, nejde to vzít zpátky,“ uvedl Hnízdil.

Hlavní problém je podle něj ten, že dodnes nikdo neví, co vakcíny v těle dlouhodobě způsobují. „Tady nikdo neví, co ty vakcíny v těle dělají a obávám se, že to nevědí ani ti výrobci. No a já těm lidem povídám, že s tímhle musejí jít za tím, kdo je očkoval, ten má tu zodpovědnost. A dneska mi pacient pověděl, že to bylo na nádraží,“ uvedl, přičemž se diváci v sále zasmáli.

„Ten vlak už ujel,“ dodal vážněji. Lidé také chodí za svými praktiky, kteří jim ale říkají, že jejich problémy s vakcínou určitě nesouvisí. „Nehlásí to, protože takové nahlášení SÚKLu si musí platit sami a pacient musí doložit kauzální souvislost, že ty jeho problémy skutečně souvisí s vakcínou,“ vysvětlil Hnízdil.

Anketa

Jak s odstupem času vzpomínáte na Miloše Zemana?

hlasovalo: 25737 lidí
Navíc za očkování nikdo nechce nést odpovědnost a lidé se tak spravedlnosti nedovolají. „Všichni si nad tím myjí ruce. Doktoři vám řeknou, že respektovali rozhodnutí Ministerstva zdravotnictví, že očkovat museli. Na ministerstvu vám zase řeknou, že poslechli doporučení vakcinologické společnosti, no a ti vám řeknou, že respektovali doporučení WHO a tak se ocitnete někde v mlze a zjistíte, že za to šílenství, které se tady odehrávalo, nikdo nenese zodpovědnost. Nás to všechno testování, očkování a tak dále stálo minimálně 60 miliard korun z peněz daňových poplatníků a nikdo za to nenese zodpovědnost,“ dodal Hnízdil.

Editor odborných článků RNDr. Jaroslav Janošek zase poukázal na to, že dodnes jsou lidé jako Hnízdil a další označovaní za dezinformátory, ačkoliv měli oprávněné pochyby. „Ještě rok po uvedení vakcín na trh se na stránkách Ministerstva zdravotnictví uváděly některé teze jako příklad dezinformace, ačkoliv už tehdy bylo jasné, že stojí na jasně pravdivých základech. Například tam byl jako dezinformace uvedený názor, že každá vakcína bude jinak účinná. Přitom tehdy už byla AstraZeneca stažená z trhu, jak si pamatujeme,“ vzpomínal Janošek.

„Nebo tam byla jako dezinformace označena myšlenka, že vakcíny nebudou mít dlouhodobou účinnost. Přitom po roce očkování už se vědělo, že budou potřeba ty boostery. A takových věcí tam byla spousta. Oni vlastně ve snaze vyvrátit dezinformace, které jimi nebyly, sami používali lži,“ uvedl Janošek.

„Poté, co jsem na to upozornil média, stránka byla smazána. Hrozné na tom ale je to, že to tam takhle viselo rok a každý, kdo tvrdil něco z toho výčtu, byl označován za dezinformátora. A to měl přitom pravdu. Ale nálepka dezinformátorů se tehdy přilepila a dodneška drží a nikdo se za to neomluvil,“ dodal Janošek na besedě, že věci související s covidem se zametly pod koberec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID-19

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Jakub Makarovič

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Všude jako v Bruselu. Bodání, vraždy, popravy. „Popírají to. Nebo hůř, tvrdí, že je to dobře.“

11:30 Všude jako v Bruselu. Bodání, vraždy, popravy. „Popírají to. Nebo hůř, tvrdí, že je to dobře.“

„Původní bílé křesťanské evropské obyvatelstvo je nahrazováno migranty stále se zrychlujícím tempem,…