Pavel Novotný: Letná? Začátek konce Babiše. Demonstrace na jeho podporu by se vešla do Mekáče

24.06.2019 10:13

Starosta pražské městské části Řeporyje Pavel Novotný (ODS) se na svém facebookovém profilu pozastavil nad včerejšími demonstracemi na Letné. Podle něj jde o začátek konce premiéra Andreje Babiše (ANO).

Pavel Novotný: Letná? Začátek konce Babiše. Demonstrace na jeho podporu by se vešla do Mekáče
Foto: Repro Youtube
Popisek: Pavel Novotný

„Může jich být 30 % procent. Ale nikdy by se jich na jeho podporu takhle nesešla ani desetina, dvacetina z počtu, který je na Letné. I kdyby je o to na kolenou požádal. Stejně by jich tam stálo tolik, že by se tam vešli do toho Mekáče. Připadá mi to důležité zmínit. Líbí se mi jak pořadatelé pečlivě vybrali účinkující, procedili celebrity, košem dostal Huťka i jiné osobnosti. Pečlivost, která je nezbytná. Vědí, proti čemu stojí. Co přijde. Líbí se mi to pojetí,“ poznamenal ke včerejší demonstraci na Letné, kterou navštívily statisíce lidí. 

„Je to možná snadno označitelné coby naivní. Ale i to je důkaz, jak je to čistý. Fandím tomu. Považuji to za důležité. Ta energie je skutečně impozantní. Je nepochybné, že tímhle to nekončí. Občanská společnost v praxi. Ta, za kterou rodiče zvolili klíčema. Přes všechnu tu lopotně předstíranou přehlížívost a (přiznejme si to) trvající skepsi z konečného výsledku, mám pocit, že tohle je začátek,“ dodal Novotný s tím, že dle jeho názoru jde o začátek konce Andreje Babiše.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

V diskusi pak sdílel obrázek kolující po internetu, kdo vše na demonstraci podle všeho byl. Tento obrázek pak označil třemi palci nahoru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…