Pekarová: Blbá nálada končí. Bude se tu dobře žít

10.10.2021 22:04 | Ze sítí

Letošní volby byly plné emocí. Na lídrech stran vítězné koalice SPOLU bylo po oznámení výsledků vidět zřetelné nadšení. Markéta Pekarová Adamová pak na Facebooku v neděli projevila radost nad koncem éry politického šlendriánu. Podle ní začíná nová etapa.

Pekarová: Blbá nálada končí. Bude se tu dobře žít
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová

„Něco končí. Něco začíná. Končí éra politického šlendriánu, kdy byli důležití jen někteří a který má na svědomí tisíce mrtvých, podkopání důvěry lidí ve spravedlnost a nastolení přesvědčení, že lhát bez mrknutí oka je normální,“ napsala na Facebooku s tím, že největší tma je před rozbřeskem. A ten podle ní konečně přišel a můžeme se podle ní konečně nadechnout.

„Sevření téhle blbé nálady – tohle zakleknutí – po dlouhých letech povolilo. Asi to všichni cítíme,“ pokračovala s tím, že ČR opět podle ní bude místem, kde se bude dobře žít. „Nejen voličům konkrétního hnutí, nejen lidem, kteří nejsou konkurencí Agrofertu. Všem,“ upřesnila a dodala, že při vyhlašování výsledků měla co dělat, aby zadržela slzy, a voličům znovu srdečně poděkovala. „Ještě jednou chci říct, že s obrovskou pokorou a vděkem přijímám tak velkou důvěru, kterou jste nám ve volbách svou podporou vyjádřili. A taky jsem vděčná za to, že jste vyhnali komunisty a zásadně snížili vliv extremistů,“ podotkla s tím, že vláda tu bude pro občany. „Bez ohledu na to, koho jste volili. Bez ohledu na to, čím vás strašil Andrej Babiš. Dnešním dnem začíná změna, kterou pozitivně pocítí každý z nás,“ napsala a svůj příspěvek ukončila tak, že jednoduché to nebude, ale musíme se na tom podílet všichni SPOLU.

Koalice SPOLU, tedy vítěz voleb, je tvořena stranami ODS, TOP 09 a KDU-ČSL. V letošních volbách do dolní komory Parlamentu získala celkem 27,79 procenta hlasů a celkem obdržela 71 mandátů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…