Politici TOP 09 vám zazvoní u dveří. Budou si s vámi povídat o svobodě a demokracii

12.09.2013 8:11

Strany si zvolily předvolební strategie a podle deníku MF Dnes půjde TOP 09 přímo za voliči a chystá se jim zazvonit přímo u domovních dveří. Mluvit s nimi chce o svobodě, vzdělání, zdraví i parlamentní demokracii.

Politici TOP 09 vám zazvoní u dveří. Budou si s vámi povídat o svobodě a demokracii
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

Anketa

Kterou stranu budete volit? Ptali jsme se mezi 11.-15. zářím, hlasování skončilo

10%
35%
4%
3%
3%
1%
hlasovalo: 59876 lidí

„Door to door kampaň má podle mého názoru velký potenciál,“ říká volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček. MF Dnes píše, že TOP 09 se rozhodla v kampani pro konzervativní přístup a vsadila na osobní kontakt s voličem a dialog. Kandidáti tak půjdou osobně za voliči, a to až do jejich domovů, kde zaklepají na dveře.

TOP 09 prý sází i na osvědčené „pivo s Karlem“. Ale jinak si deník všímá, že například oproti ODS bude její kampaň opravdu konzervativní. Kandidáti se chystají na debaty o volbách přímo s voliči, a to osobně, ale také telefonicky.

Večerní debaty s TOPkou

Podle agentur prý mají zakázáno telefonovat kolem oběda. Občané se tak prý mohou těšit na večerní či podvečerní telefonáty. Témata, která chce TOP 09 v debatách, ale i ve svém programu nabídnout, jsou podle informací MF Dnes zejména svoboda a důraz na parlamentní demokracii. Dalšími důležitými body jsou podle TOP 09 vzdělání, kultura a zdraví. Strana se prý i nadále v předvolební kampani hodlá vymezovat proti prezidentovi Miloši Zemanovi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…