Pomůžu, oznámil Tomáš Hrdlička Hradu

08.02.2018 7:35

Pražský komunální politik Tomáš Hrdlička byl dlouhou dobu označován za jednu z důležitých postav ODS, byť stál spíše v pozadí. Server Aktuálně.cz přináší informace o tom, že Hrdličku lze považovat i za muže, který stojí za prezidentem Milošem Zemanem. Podnikatel prý chtěl, aby Hrad věděl, že je Hrdlička připraven Miloši Zemanovi pomáhat.

Pomůžu, oznámil Tomáš Hrdlička Hradu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomáš Hrdlička

Tomáš Hrdlička prý chtěl, aby na Hradě věděli, že je připraven Miloši Zemanovi pomoct. Mimo jiné mu poslal více než 400 tisíc korun na kampaň, kterou oficiálně nevedl. Hrdlička má darovací smlouvu. „Angažovanost v rámci kampaně teď byla marginální. Symbolická ve smyslu, že jsem chtěl těm lidem, kteří to táhli a dělali, říct, že jsem tu a že tu budu, i když to nevyjde,“ rozkrývá motivaci Hrdlička. Před pěti lety pomáhal prý Zemanovi výrazně víc než dnes. Před pěti lety se údajně podílel na formování volební strategie. Teď přispěl jen penězi a tu a tam radou.

Server se pokusil získat stanovisko Hradu k tomu, že Miloše Zemana podpořil Tomáš Hrdlička. Co na to Ovčáček? „Kampani jsem se nevěnoval, nepatří do mé působnosti. Takže žádný komentář,“ napsal mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček. Kancléř Vratislav Mynář na otázky nereagoval vůbec.

Pro dokreslení situace server dodává, že během rozhovoru v jedné z pražských kaváren se Hrdlička zdravil s členem ČSSD Janem Kočkou. Dobré vztahy prý udržuje také s místopředsedou SPD Radimem Fialou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…