Pozor na dopravu v Praze. Bude omezena průjezdem motorkářů

11.05.2019 6:11

Motorkáři dnes projedou Prahou, desátý ročník akce Motorkářská mše postupně omezí dopravu v několika městských částech. Kolona pojede mezi 13. a 14. hodinou ze Střížkova, obkrouží Prahu a pak se motorkáři vrátí na Střížkov. Večer zakončí ohnivá show na louce na Střížkově. Akci pořádá motorkářský klub Bikers Prague, na facebooku organizátorů o akci projevilo zájem přes 200 lidí.

Pozor na dopravu v Praze. Bude omezena průjezdem motorkářů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Oslavy 115. výročí značky Harley-Davidson. Centrem oslav bylo Výstaviště Praha v Holešovicích

 

„Trasa 'spanilé' jízdy povede po komunikacích: Jablonecká, Lovosická, Vysočanská, Rochlická, Liberecká, V Holešovičkách, Nová Povltavská, Tunelový komplex Blanka, Strahovský tunel, tunel Mrázovka, Dobříšská, Zlíchovský tunel, Strakonická, Barrandovský most, Jižní Spojka, Štěrboholská Spojka, Průmyslová, Kbelská, Čakovická, Prosecká, Vysočanská, Jiřetínská, Jablonecká,“ uvedl pražský magistrát, ulice se budou postupně uzavírat.

Na Střížkově nejdřív požehná podle informací organizátorů motorkářům metropolitní kanovník Vojtěch Eliáš. Odpoledne tam pak vystoupí Jiří Schelinger Memory Band, od šesti hodin večer by tam měla být módní přehlídka a například od půl deváté večer pak ohňová show.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pas, čtk

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…