Pro tátu je tenhle kretén, tamten kretén a ten třetí taky. Hovoří Klaus junior

08.01.2017 21:05

Václav Klaus mladší vstoupil do ODS teprve před rokem. Nyní ve straně bojuje o co nejvyšší místo na pražské kandidátce do parlamentních voleb. Mimo jiné také založil nový think-tank – Centrum pro občanské svobody. Rozhovor s ním přinesl server Týden.cz.

Pro tátu je tenhle kretén, tamten kretén a ten třetí taky. Hovoří Klaus junior
Foto: ODS
Popisek: ODS

Do ODS podle svých slov vstoupil proto, že trochu cítí tlak od učitelů a ředitelů škol, aby přinesl jistou naději a změnu do školství. „Rychle jsem si uvědomil, že bez politické podpory je sebevětší odborník beznadějnou figurkou, která proti ministerstvu, krajům a všem těm nevládním neziskovkám – ve skutečnosti ale spíše vládním ziskovkám – neprosadí nic. Bylo tedy logické, že se pro to musím snažit získat veřejnou, tudíž politickou podporu,“ uvedl své důvody vstupu do strany Klaus mladší. 

O tom, na jakém místě pražské kandidátky bude, rozhodnou zástupci oblastí. „Což je takový svět sám pro sebe,“ konstatuje Klaus mladší. „Snažím se jednat se všemi, chodím z jednoho místního sdružení na druhé, představit se a vysvětlit, čím bych mohl kandidátce přispět. Tuším, že se 27. února rozhodne. Každopádně jsem připraven složit účty z toho, co jsem vykonal,“ dodal s tím, že se snaží jít cestou hájení nějakých názorů a „čelem k voličům“.

Původní text ZDE.

 

reklama

autor: vef

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…