Radek Banga: Okamura je frustrovaný, že není bílý. Je mi ho líto

20.05.2019 8:28

Zpěvák Radek Banga se na sociálních sítích zaměřil na volební promo volebního hnutí SPD a na Tomio Okamuru. A dokonce padlo i jméno německého nacistického vůdce Adolfa Hitlera.

Radek Banga: Okamura je frustrovaný, že není bílý. Je mi ho líto
Foto: gipsy.cz
Popisek: Radek Banga alias Gipsy.cz

„Když se dívám na volební promo SPD a na něm je Tomio Okamura, přemýšlím nad tím, co je za tím úsměvem špatně. Ono Adolf Hitler taky zrovna nevypadal ultra německy, spíš byl vzhledově blíže kdejakému židovi, což se časem i dost řešilo, zda tam ve skutečnosti nějaké ty geny nebyly. Jenže mně prostě nejde do hlavy ta strašná divnost a vztek, co má tenhle člověk v očích. A vůbec i ty lidi, kterými se obklopuje. Proč to v něm je a je to tak silné?“ ptá se Banga a nazývá Okamuru „polomigrantem“. 

„Chápal bych, že tu jde o velké prachy. Třeba bude říkat cokoliv, když nezná bratra, jen aby dosáhl svého. Jasně. Ale tohle není jen o penězích – on skutečně muslimy nenávidí, stejně jako cokoliv odlišného, tmavého, včetně nás Romů. Proč ale zrovna on?! Podle mne ho musí něco strašně frustrovat. Možná je tak strašně naštvaný, protože on sám musí bojovat se svou vlastní odlišností. Nebo ne? Vždyť se nad tím zamyslete – ani Čech, ani Japonec. Musel se s tím těžce vyrovnávat. Od mala to musel poslouchat, řešit.. On sám v minulosti přiznává šikanu. Čili mám podezření, že celé jeho SPD je prostě terapie. On to chce ‚všem natřít‘. A chce všem dokázat, jak on ‚je slušný‘ a jak ‚je jako oni‘. Podle mne je to jasné. Chtěl strašně zapadnout mezi většinu. Chtěl uznání a byl připraven pro něj udělat cokoliv. Teď má své lidi. Tu hromadu voličů SPD, které spojuje jedno jediné: NENÁVIST, která se tváří jako ‚láska k vlasti‘,“ zmínil.

Anketa

Kdo bude nejvíc zklamán výsledkem eurovoleb v ČR?

6%
9%
11%
2%
4%
4%
hlasovalo: 11085 lidí

„Ono co do vesmíru pošleš, to se ti taky vrátí. Tomio by si měl ale uvědomit, že je to jen iluze. Ne. Nepatří mezi tu většinu, kam vždy chtěl. Když převede tu nenávist někam jinam, v jeho případě na islám, Romy a imigranty, neznamená to, že se smířil se svou vlastní frustrací. Prostě Tomio nenalezl dostatek sebelásky. Sebeuznání. Já sám to kupodivu chápu. Dlouho jsem se musel vyrovnávat se svou vlastní odlišností. Nezapadal jsem nikam. Ale nakonec jsem ve dvaceti pochopil, že takhle to má být. Že možná nejsem typický Rom a ani typický Čech. Jsem ale Radek Banga a mám se takhle rád. A pokud mě bude mít někdo rád, chci, aby to bylo kvůli mé osobě, nikoliv kvůli tomu, že jsem Rom nebo Čech. A pochopil jsem, že holt existují lidi, co mě budou nenávidět, ať budu sebelepší člověk. Takhle to holt je. Člověk musí i přes to hledat na světě především to dobré," zmínil Banga.

Jak dodal, je mu vlastně Okamury líto. „Možná si prožil své. Možná to nezvládl lépe, než takhle. Bohužel. Volební program SPD je pro mne absurdní, jde extrémně proti mému přesvědčení, především v rámci EU. Ukončím to citováním posledního modrého bodu programu: ‚Sociální projekty pro pracující rodiny v národních státech Evropy. Musí skončit demografická genocida evropských národů a jejich nahrazování imigranty‘,“ citoval Banga. Dodal, že jsou však lidé, co pracovat nemůžou, protože práci nedostanou.

„Věřte mi, kolikrát ani nesejde na tom, zda je to Rom nebo není. Prostě jsou oblasti, kde je to s prací dost bídné. Také lidé nad padesát jsou mnohdy záměrně vytlačováni z pracovních pozic, nikoliv pro jejich nedostatky, ale naopak. Je to mnohdy záměr vedení velké společnosti, aby mohli dosadit levnějšího mladšího pracovníka, který nebude mít problém s nižším platem. Znám několik lidí, co takhle nemají práci už deset let, konkrétně jeden z nich má dva vysokoškolské tituly. Pane Okamuro, sociální projekty potřebují naopak tito lidé, nikoliv ti, co práci mají. A pokud chcete skutečně dodržet ten poslední bod, pak odstupte z SPD, neb vy sám jste pane výsledkem migrace. Ale vy nejste hloupý dobře to víte.. Možná byste to už měl konečně přijmout, pane Okamuro,“ uzavřel Banga s heslem „Pravda vítězí“.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…